Skip to article

Fotografia care a starnit revolta pe Facebook. Mesaj umilitor la adresa Romaniei

Fotografia care a starnit revolta pe Facebook. Mesaj umilitor la adresa Romaniei George Richmond Elliott, vanatorul de ursi din Romania
Un scadal urias ce are in centru tara noastra a pornit de cateva zile prin intermediul retelei Facebook.

Se poate considera ca fiind o alta campanie de denigrare la adresa Romaniei, dupa cum reiese dintr-un mesaj adresat de compania scotiana care a declansat totul.

Mai exact o firma din Scotia care organizeaza excursii de vanatoare in Romania a postat pe Facebook o fotografie care a starnit revolta.

Un vanator s-a pozat langa un urs brun pe care tocmai il impuscase. Specia este in declin in tara noastra si pe cale de disparitie in Europa, relateaza ziarulring.ro.

Anuntul sau i-a ingrozit pe utilizatorii Facebook. Acesta ii invita la o partida de vanatoare de ursi bruni in Romania. Pentru numai 4.500 de euro, doritorii au parte de aventura vietii lor.

O utilizatoare Facebook din Romania, a observat poza si a luat atitudine.

I-a trimis un email lui George Richmond Elliott de la Hunting and Sporting Scotland Ltd, compania organizatoare a excursiilor, prin care si-a exprimat furia si indignarea

Va rog, nu ne ucideti ursii. Trebuie sa faceti asta neaparat? Asta este singura modalitate prin care va puteti bucura de viata?, a scris ea.

George Richmond Elliott


Raspunsul pe care l-a primit a fost dur si revoltator, pentru ca dincolo de cruzimea faptelor descrise, mai continea si jigniri la adresa Romaniei: Da, vom ucide toti ursii vostri, toate pasarile voastre din Delta Dunarii, toti cocosii de munte, toti mistretii si toti cerbii. Sunteti o tara ieftina, cu conducatori ieftini, politicieni corupti si asta meritati , a adaugat George Richmond Elliott.

Alte articole despre
George Richmond Elliott ursi

Articole recomandate

Idei pentru a crea un album foto cu familia Idei pentru a crea un album foto cu familia
Ne place sa ne uitam la fotografii vechi de familie. Este întotdeauna plăcut să retrăiești amintirile, dar, ca fotograf, poate fi, de asemenea, o sursă excelentă de inspirație pentru locuri și idei de filmat. Puteti realiza pe loc un “studio”
Optiunile de cazare in Baile Herculane, mai numeroase decat iti poti imagina Optiunile de cazare in Baile Herculane, mai numeroase decat iti poti imagina
Baile Herculane reprezinta un loc de poveste din mai multe puncte de vedere. In primul rand, trebuie precizat faptul ca statiunea balneoclimaterica este amplasata intr-un peisaj de basm, in inima padurilor de conifere. Apoi, insasi legenda locului este incredibila. Se spune ca Hercule a poposit in
Cat de importanta este mancarea speciala pentru pisici sterilizate? Cat de importanta este mancarea speciala pentru pisici sterilizate?
Pisicile sunt animale de companie greu de înlocuit. Atunci când decizi să aduci în sânul familiei o pufoșenie dornică de joacă și mereu în căutare de atenție și dragostea celor din jur, trebuie să te gândești de la
Deja ti-e dor de vara? Alege un sejur in Dubai de la Hello Holidays! Deja ti-e dor de vara? Alege un sejur in Dubai de la Hello Holidays!
Aproape s-a încheiat vara anului 2021 și cu toate că speram să ne bucurăm de temperaturi mult mai ridicate, se pare că vremea a avut alte planuri. Așa că probabil și tu poți spune deja că îți este dor de vară, de zilele
De ce emotiile sunt dusmanul gamblerilor De ce emotiile sunt dusmanul gamblerilor
Tot ceea ce ne defineşte în viaţă ca oameni este în strânsă legătură cu un sentiment puternic, emoţia. Fie că ne bucurăm sau dimpotrivă, avem parte de tristeţe, emoţia se instalează imediat în psihicul nostru.