Skip to article

Harta Metrou iti spune la ce ora ajunge metroul in statie

Harta Metrou iti spune la ce ora ajunge metroul in statie
Metroul este cel mai rapid mijloc de transport in comun din Bucuresti si zeci de mii de calatori il folosesc zilnic, pe toate magistralele. Pentru a te descurca mai usor la metroul Bucuresti, ai acum la dispozitie o aplicatie care, dincolo de traseele cele mai potrivite pentru o calatorie, iti ofera si un mers al trenurilor subterane.

In prezent harta metrou include patru magistrale functionale: M1 (galben) Dristor 2 - Pantelimon, M2 (albastru) Pipera - Berceni, M3 (rosu) Preciziei - Anghel Saligny şi M4 (verde) Lac Străuleşti - Gara de Nord.

Desi este ieftin si rapid, transportul cu metroul poate fi dificil la orele de varf, din cauza aglomeratiei care se creeaza, in special in statiile importante, in care se schimba magistralele.Reteaua Metrorex ar urma sa se imbogateasca cu inca doua magistrale: M5 Raul Doamnei - Pantelimon este in constructie si ar fi trebuit sa fie data in folosinta, dupa repetate amanari, la finele lui 2019, iar M6 Gara de Nord - Aeroportul "Henri Coanda" Otopeni este in curs de planificare.

Harta metrou este o aplicatie pentru telefonul mobil sau tableta, care face cel mai popular si rapid mijloc de transport din Bucuresti si mai usor de folosit.

Pe cat este de complexa, pe atat este de simplu de folosit si genereaza informatii complete despre programul de la metrou in zilele lucratoare, nelucratoare sau de sarbatori legale.Tot aici gasesti si modificarile care pot aparea pe harta metrou Bucuresti, precum schimbarea denumirilor unor statii, aparitia unor noi magistrale sau tarifele de calatorie.

Puteti verifica harta metrou chiar in timpul calatoriei, pentru a optimiza traseul si a va folosi cat mai eficient timpul si daca sunteti familiarizati cu reteaua Metrorex, dar mai ales daca o folositi mai rar ori daca sunteti in trecere prin Bucuresti. Harta metrou Bucuresti online este mult mai usor de folosit decat harta Bucuresti pe hartie si este un real ajutor pentru oricine vrea sa traverseze orasul folosind reteaua feroviara subterana.

Cum se foloseste aplicatia Harta Metrou

Prietenoasa cu utilizatorii, aplicatia Harta Metrou are o singura cerinta: sa completezi campul cu zona de plecare si pe cel cu zona de destinatie. Pe loc, aplicatia iti va oferi un traseu complet, inclusiv timpul de parcurs pana la cea mai apropiata statie de metrou, numarul de statii din timpul calatoriei, eventuale schimburi de magistrala, ora de sosire a trenurilor in statie, dar si durata calatoriei.

Biletele si abonamentele de metrou se pot cumpara de la caseriile din incinta statiilor sau de la aparatele destinate achizitionarii acestora la intrarea in subteran. Acestea sunt magnetice, pe suport de hartie si eventuala lor deteriorare ar putea face imposibil accesul in statii.

Articole recomandate

4 preparate delicioase la cuptor 4 preparate delicioase la cuptor
Cele mai bune rețete la cuptor nu sunt întotdeauna cele mai impresionante, elaborate sau cele mai sofisticate. Rețetele noastre preferate de copt sunt cele pe care le putem face cu ușurință acasă singuri, cu prietenii, familia sau cu copiii. Rețetele la
Reducerile de Black Friday de la FineStore.ro continua pana de Sfantul Andrei! Reducerile de Black Friday de la FineStore.ro continua pana de Sfantul Andrei!
Vesti bune de la FineStore.ro , cel mai mare mare magazin online de bauturi alcoolice! Black Friday continua pana la sfarsitul lunii noiembrie, perioada care coincide cu sarbatoarea Sfantului Andrei. In acest context, reducerile de Black Friday de la FineStore.ro sunt binevenite pentru a le face
Descopera cele mai utilizate 3 tipuri de sudura inox Descopera cele mai utilizate 3 tipuri de sudura inox
Oțelurile inoxidabile, și mai precis oțelurile rezistente la coroziune, sunt o familie de aliaje pe bază de fier, cu o rezistență excelentă la coroziune. Aceste oțeluri nu ruginesc și sunt rezistente la atacul multor lichide, gaze și substanțe
Cele mai utile sfaturi pentru optimizare SEO Cele mai utile sfaturi pentru optimizare SEO
SEO este o denumire englezească prin care sunt definite metodele de optimizare pentru motoarele de căutare. Dacă un site nu este cunoscut, acesta nu are vizitatori, deci nu este de folos. Obiectivul pe care îl are SEO este acela de a-i permite site-ului să se facă
Cele mai populare jocuri de cazinou practicate de femei Cele mai populare jocuri de cazinou practicate de femei
Jocurile și cazinourile au fost o modalitate populară de a ne distra și relaxa. Acestea datează de mii de ani. De la pariurile pe lupte cu animale și până la cursele de cai, oamenii și-au încercat norocul în cel mai creativ mod. Însă