Skip to article

Harta Metrou iti spune la ce ora ajunge metroul in statie

Harta Metrou iti spune la ce ora ajunge metroul in statie
Metroul este cel mai rapid mijloc de transport in comun din Bucuresti si zeci de mii de calatori il folosesc zilnic, pe toate magistralele. Pentru a te descurca mai usor la metroul Bucuresti, ai acum la dispozitie o aplicatie care, dincolo de traseele cele mai potrivite pentru o calatorie, iti ofera si un mers al trenurilor subterane.

In prezent harta metrou include patru magistrale functionale: M1 (galben) Dristor 2 - Pantelimon, M2 (albastru) Pipera - Berceni, M3 (rosu) Preciziei - Anghel Saligny şi M4 (verde) Lac Străuleşti - Gara de Nord.

Desi este ieftin si rapid, transportul cu metroul poate fi dificil la orele de varf, din cauza aglomeratiei care se creeaza, in special in statiile importante, in care se schimba magistralele.Reteaua Metrorex ar urma sa se imbogateasca cu inca doua magistrale: M5 Raul Doamnei - Pantelimon este in constructie si ar fi trebuit sa fie data in folosinta, dupa repetate amanari, la finele lui 2019, iar M6 Gara de Nord - Aeroportul "Henri Coanda" Otopeni este in curs de planificare.

Harta metrou este o aplicatie pentru telefonul mobil sau tableta, care face cel mai popular si rapid mijloc de transport din Bucuresti si mai usor de folosit.

Pe cat este de complexa, pe atat este de simplu de folosit si genereaza informatii complete despre programul de la metrou in zilele lucratoare, nelucratoare sau de sarbatori legale.Tot aici gasesti si modificarile care pot aparea pe harta metrou Bucuresti, precum schimbarea denumirilor unor statii, aparitia unor noi magistrale sau tarifele de calatorie.

Puteti verifica harta metrou chiar in timpul calatoriei, pentru a optimiza traseul si a va folosi cat mai eficient timpul si daca sunteti familiarizati cu reteaua Metrorex, dar mai ales daca o folositi mai rar ori daca sunteti in trecere prin Bucuresti. Harta metrou Bucuresti online este mult mai usor de folosit decat harta Bucuresti pe hartie si este un real ajutor pentru oricine vrea sa traverseze orasul folosind reteaua feroviara subterana.

Cum se foloseste aplicatia Harta Metrou

Prietenoasa cu utilizatorii, aplicatia Harta Metrou are o singura cerinta: sa completezi campul cu zona de plecare si pe cel cu zona de destinatie. Pe loc, aplicatia iti va oferi un traseu complet, inclusiv timpul de parcurs pana la cea mai apropiata statie de metrou, numarul de statii din timpul calatoriei, eventuale schimburi de magistrala, ora de sosire a trenurilor in statie, dar si durata calatoriei.

Biletele si abonamentele de metrou se pot cumpara de la caseriile din incinta statiilor sau de la aparatele destinate achizitionarii acestora la intrarea in subteran. Acestea sunt magnetice, pe suport de hartie si eventuala lor deteriorare ar putea face imposibil accesul in statii.

Articole recomandate

Iata regulile de aur pentru a bea cea mai buna cafea Julius Meinl! Iata regulile de aur pentru a bea cea mai buna cafea Julius Meinl!
Este bautura care poate face diferenta intre o zi reusita si una dificila. Poate sa te binedispuna sau, dimpotriva, sa te streseze prin golul creat de absenta sa. Poate fi momentul preferat al zilei. Poate reprezenta cheia succesului. O cunosti de mult timp. Ti-a fost "prietena" de nadejde inca de
Moduri prin care sa duci o viata eco friendly Moduri prin care sa duci o viata eco friendly
Poate ai devenit interesata de felurile prin care poti duce o viata prietenoasa cu mediul odata cu intensificarea efectelor incalzirii globale, apelurile facute de numerosi lideri mondiali, persoane publice si activisti. Toate aceste informatii te pot ajuta sa descoperi mai multe despre gravitatea
10 citate celebre despre noroc 10 citate celebre despre noroc
Norocul este unul dintre cele mai discutate lucruri din lume. Oamenii au crezut în existența norocului de când lumea și pământul. Se crede că norocul este un lucru cu care te naști înzestrat sau nu, iar șansele de a avea noroc dacă nu te-ai
Cum iti pregatesti masina pentru sezonul rece Cum iti pregatesti masina pentru sezonul rece
Odata cu venirea sezonului rece, nu doar garderoba si casa au nevoie de pregatiri speciale, ci si masina. Pentru a evita problemele, mai ales in cursul iernii, cand poate iti va fi mai greu sa mergi cu ea la service, este mai bine sa faci o serie de verificari inainte ca vremea sa se raceasca
Jucatoare faimoase de poker care pot fi o inspiratie pentru orice femeie Jucatoare faimoase de poker care pot fi o inspiratie pentru orice femeie
Unii ar spune ca este greu sa fii femeie in lumea barbatilor, dar sunt o multime de reprezentante ale sexului frumos care au luat aceasta sintagma ca pe o provocare si au demonstrat ca se pot descurca cel putin la fel de bine. Lumea jocurilor de noroc este un exemplu la fel de bun ca oricare altul