Skip to article

Hotelurile preferate de celebritati

Hotelurile preferate de celebritati Hotelurile preferate de celebritati
Atunci cand vine vorba despre confortul lor personal, vedetele nu se dau inapoi de la nimic si sunt in stare sa cheltuiasca sume enorme, de ordinul milioanelor de dolari. Iar cand ne referim la unitatile de cazare unde acestea innopteaza, aproape ca nimic nu este prea bun pentru ele. Cu toate acestea, exista unele hoteluri in care starurile se intorc an de an.

Linistea, luxul, panorama superba sunt doar cateva dintre calitatile acestor imobile care le-au cucerit inimile vedetelor.

Chateau Marmont, Los Angeles

Chateau Marmont, Los Angeles

Aflat chiar in inima Hollywood-ului, pe Sunset Bulevard, Chateau Marmont a fost construit in 1927. El se aseamana foarte mult cu Chateau d'Amboise, un castel regal din Valea Loarei, Franta. De-a lungul timpului aici au poposit nenumarate staruri precum Greta Garbo, Howard Hughes, Jim Morrison, John Belushi, Lindsey Lohan sau Britney Spears.

George V, Paris

George V, Paris

Parisul are unele dintre cele mai frumoase cladiri din lume, adevarate monumente de arta. Printre ele se numara si hotelul George V din lantul Four Seasons. Este o unitate de cinci stele situata in apropiere de Champs-Elysees, renovata acum 12 ani cu 125 de milioane de dolari. Cand se afla in Paris, Bruce Willis, Angelina Jolie sau Kylie Minogue sunt vazuti mereu aici.

Shore Club, Miami

Shore Club, Miami

Resortul de lux este situat pe una din cele mai celebre plaje din Miami, Florida: South Beach. Adesea Jessica Simpson, Lance Armstrong sau Matthew McConaughey sunt vazuti aici ascunzandu-se in gradina interioara de ochiul vigilent al paparazzilor. Stilul de design interior este impartit in mod egal intre cel Art Deco Miami si cel exotic Marrakech. Starurile se cazeaza in bungalouri de 550 de metri patrati, adevarate Penthouse-uri.

Hotel Cipriani, Venetia

Hotel Cipriani, Venetia

Este situat intr-o laguna retrasa, pe propria sa insulita numita Guidecca. Hotelul Cipriani are o carte de oaspeti numita "Golden Book", unde celebritatile semneaza inca din 1958. Resortul de lux a fost casa pentru multe celebritati, inclusiv pentru presedinti de stat si fete regale, precum Printesa Diana si Ronald Reagan.

Lista actorilor de la Hollywood care au ales acest hotel este si ea lunga, fiind completata de Elizabeth Taylor, Sophia Loren, Clint Eastwood, Uma Thurman, Al Pacino, Dustin Hoffman, Michael Douglas sau Russell Crowe.

Four Seasons, Milano

Four Seasons, Milano

Superbul hotel din inima orasului italian Milano este construit pe locul unei foste manastiri din secolul al XV-lea si beneficiaza de o curte monahala imensa. Four Seasons este inconjurat de strazi pline de magazine luxoase, unde staruri precum Kate Moss sau Victoria si David Beckham sunt adesea vazute atunci cand sunt cazate aici.

Byblos, Saint-Tropez

Byblos, Saint-Tropez

Situat in inima Rivierei franceze, Saint-Tropez-ul este locul preferat de staruri inca din anii '50, atunci cand frumoasa Brigitte Bardot se distra aici la nenumarate petreceri. Resortul de cinci stele din inima orasului Saint-Tropez este preferat adesea de Paris Hilton, Bono, Mary J. Blige, Keanu Reeves, Tom Cruise, Katie Holmes, Pamela Anderson sau Jay-Z.


Autor: Gratiela Petrescu

Articole recomandate

Athenee Palace Hilton Bucuresti cel mai eco-friendly hotel Athenee Palace Hilton Bucuresti cel mai eco-friendly hotel
Athenee Palace Hilton Bucuresti, cel mai eco-friendly hotel Hilton din regiunea Europa Centrala, de Est & TurciaAthenee Palace Hilton a reusit sa economiseasa cea mai multa energie in anul 2009, devansand toate celelalte hoteluri Hilton din Europa Centrala, de Est si din Turcia. Pentru efortul de a
Complexul Losiaba, cel mai luxos resort hotelier din lume Complexul Losiaba, cel mai luxos resort hotelier din lume
Complexul Losiaba, cel mai scump resort hotelier din lume, se afla intr-o tara africana, mai exact in Kenya. Complexul este situat in mijlocul naturii si atrage anual foarte multi turisti, ei fiind cazati in incaperi construite din materiale 100% naturale. Turistii se pot bucura atat de o
Inedit: primul hotel unde turistii vor putea calatori in spatiu Inedit: primul hotel unde turistii vor putea calatori in spatiu
De acum o calatorie in spatiu nu va mai fi atat de dificil de realizat, din contra, vei putea calatori chiar din camera confortabila a hotelului in care te-ai cazat. Cum este posibil acest lucru? Ei bine, experienta este una virtuala. Este vorba despre un hotel, Mobilona Space Hotel, care se va