Skip to article

Ingrijirea papusilor se pregateste pentru viata

Ingrijirea papusilor se pregateste pentru viata
Păpușile sunt jucăria eternă. Aspectul lor se îmbunătățește constant de-a lungul anilor, dar rolul lor în dezvoltarea copilului rămâne semnificativ. Fiecare jucărie dezvoltă abilitățile micuțului și îl ajută să cunoască și să recreeze lumea din jurul lui.

Păpușa este o prietenă fidelă în jocuri și de foarte multe ori cei mici sunt nedespărțiți de animalul lor de companie. O spun pe numele ei, se asigură că este hrănită și îmbrăcată bine și chiar o adorm. Deci, în timp ce își îngrijesc jucăria, copiii devin de fapt mai responsabili, mai ordonați și dobândesc noi abilități.

Păpușile au fost prezente în viața copiilor încă de la naștere. Singura diferență de-a lungul anilor este că jucăriile trebuie să fie adecvate vârstei. Aceasta înseamnă că nu există piese mici și periculoase de înghițit, că sunt sigure și că nu există risc de rănire.

Una dintre cele mai populare păpuși din ultimele decenii este Barbie. Fiecare fată visează la o astfel de jucărie, care este printre cele mai apreciate de copiii din întreaga lume. Păpușa Barbie a cucerit cu adevărat inimile copiilor de câteva generații.

Istoria sa a început în America în 1959, când a fost creat prima Barbara Roberts. Mai târziu a câștigat popularitate cu numele ei cunoscut Barbie. La trei ani de la nașterea ei pe 9 martie peste ocean, frumusețea a cucerit deja Europa, iar în următorii câțiva ani a devenit rapid cunoscută în peste 150 de țări de pe toate continentele.

Barbie a devenit deosebit de faimoasă la începutul secolului XXI, după apariția filmelor de televiziune pentru copii, în care era alături de prietenul ei Ken, surorile Skipper si Stacey, precum și prietenii ei fideli.

Ingrijirea papusilor se pregateste pentru viata

Barbie clasică are 29 de centimetri înălțime, ceea ce înseamnă că, în comparație cu dimensiunea reală a unui adult, este de 1: 6. De-a lungul anilor, însă au apărut multe versiuni diferite ale jucăriei preferate. Mai interesant este că unii dintre designerii de renume mondial creează haine unice pentru păpușa lovită, motiv pentru care unele dintre modelele acesteia sunt deja de valoare de colecție.

Ingrijirea papusilor se pregateste pentru viata

Astăzi, Barbie impresionează mai mult ca niciodată cu rochii fantastice și tot felul de accesorii și lucruri precum o mașină, un avion, o bicicletă sau o piscină. Împreună cu garderoba ei diversă, care este plină de haine și pantofi la modă. Este model, mamă, doctor, concurent și își poate schimba rolul, după preferința copiilor.

Barbie joacă cu adevărat diferite roluri și profesii, ceea ce o face și mai atractivă și mai dorită de copii. Există întotdeauna accesorii suplimentare cu ea. Aceasta poate fi o bucătărie super modernă de la Chef Barbie sau accesorii pentru bebeluși pentru Mama Barbie.

Cele mai recente îmbunătățiri ale seriei includ posibilitatea ca animalul de companie să-și schimbe nu numai hainele, ci și să aibă diferite coafuri, machiaj și jucării personale.

Ingrijirea papusilor se pregateste pentru viata

Pe măsură ce au grijă de Barbie, copiii devin din ce în ce mai pricepuți, grijulii și învață mai multe despre gospodărie și profesii. Printre altele, astfel de jucării dezvoltă creativitatea și gândirea logică. Sunt ideale pentru jocurile de rol. Astfel de păpuși sunt foarte potrivite atunci când familia este pe cale să crească cu un nou frate sau soră,

Păpușa atrăgătoare cu diferitele sale roluri și accesorii este disponibilă în magazinul KIDSO. Aici o vei găsi pe Barbie ca balerină, prințesă, sirenă, gospodină. Ken și ceilalți prieteni ai ei sunt de asemenea prezenți în seria jucăriei populare. Barney are chiar și un animal de companie, un cățeluș drăguț care poate executa diverse comenzi.

Toate jucăriile din magazin sunt fabricate din materiale sigure și nu prezintă risc de reacții alergice. Cu o astfel de păpușă copilul va fi fericit, se va distra la nesfârșit și își va îmbunătăți cunoștințele și creativitatea. În KIDSO există multe accesorii individuale în serie, prin intermediul cărora, fiecare jucărie preferată va fi transformată din nou în ceva interesant.

Fotografii: kidso.ro , pexels.com

Articole recomandate

Cele mai norocoase pacanele Cele mai norocoase pacanele
De-a lungul timpului, au circulat întotdeauna zvonuri despre aparate cu sloturi care ar fi mai norocoase decât altele. Însă în esență, în ce constau aparatele de păcănele norocoase? Acestea, de obicei, sunt cele care au un RTP foarte ridicat, astfel
Rutina versus schimbare. Cum gasesti echilibrul perfect Rutina versus schimbare. Cum gasesti echilibrul perfect
Se vorbeste din ce in ce mai mult despre importanta unei rutine, de la cea de ingrijire si infrumusetare, pana la cea care te ajuta sa fii mai productiva la serviciu. Pe de alta parte, alte voci ne indeamna sa iesim din rutina si din zona de confort. Toate aceste mesaje contradictorii pot fi destul
Ingrijirea papusilor se pregateste pentru viata Ingrijirea papusilor se pregateste pentru viata
Păpușile sunt jucăria eternă. Aspectul lor se îmbunătățește constant de-a lungul anilor, dar rolul lor în dezvoltarea copilului rămâne semnificativ. Fiecare jucărie dezvoltă abilitățile micuțului și îl
An Nou, dar provocari vechi - ce cadouri alegi sa dai in 2022? An Nou, dar provocari vechi - ce cadouri alegi sa dai in 2022?
Suntem într-un moment în care ni se reconsolidează modul în care facem alegerile - indiferent că vorbim de strictul necesar sau de modul în care ne petrecem timpul liber. Poate, mai mult ca niciodată, ne dorim să arătăm persoanelor apropiate
Idei de cadouri de Craciun pentru partenerul tau Idei de cadouri de Craciun pentru partenerul tau
Uneori nimic nu este mai complicat decât să alegi cadoul ideal pentru partenerul tău. Bărbaților le plac obiectele utile, masculine, pe care le pot folosi cu un scop bine definit, iar acest lucru poate să facă dintr-o simplă sesiune de cumpărături o