Skip to article

Jocuri pe care fiecare cazino trebuie sa le aiba

Jocuri pe care fiecare cazino trebuie sa le aiba
Există diverse tipologii de jucători - unii sunt atraşi către jocurile de masă, alţii înclină către păcănele iar alţii sunt atraşi de loto. Cea mai mare parte a acestora se concentrează pe jocurile de masă şi pe sloturi, pentru simplul fapt că pot aduce câştiguri imediate şi pot fi accesate din orice locaţie, la orice oră. Aceşti jucători trebuie să găsească în oferta unui cazino jocurile care îi interesează şi cazinourile la rândul lor trebuie să ofere acestora o gamă cât mai largă de jocuri, pentru a-i menţine ca şi clienţi. Ce jocuri trebuie să facă neapărat parte din oferta unui cazino vom dezbate în rândurile următoare, astfel încât tu să poţi identifica jocul preferat.

Sloturi din diferite categorii

Pe platforma Admiral casinovei întâlni sloturi din diferite categorii, fie ele clasice, moderne sau cu speciale pe care le poţi cumpăra. Popularitatea lor crescândă se datorează unui cumul de factori care fac ca aceste jocuri să se situeze în preferinţele jucătorilor. Principala atracţie o constituie temele diverse ataşate, astfel încât orice jucător să îşi găsească oricând slotul preferat.

Este obligatoriu să întâlneşti sloturi cu tematică egipteană, să nu lipsească cele care au fructele în prim plan dar să poţi juca şi la păcănele cu teme asiatice sau de aventură. Paleta să fie atât de mare încât nu numai să îţi găseşti slotul care ţi se potriveşte cel mai bine ci să ai şi şansa de a explora altele noi. De asemenea, sloturile înzestrate cu jackpoturi nu trebuie să lipsească dintr-o asemenea ofertă, deci trebuie să le întâlneşti într-un număr cât mai mare pe orice platformă ai alege să joci.

Ruleta franceză şi americană

Cele 2 tipuri de ruletă sunt cele mai apreciate de către jucători, deci prezenţa acestora în oferta de jocuri de masă a unui site trebuie să fie obligatorie. Cunoscută ca fiind regina jocurilor de masă şi de cazino, ruleta este de departe cel mai longeviv joc şi în egală măsură cel mai popular. Este ceva mistic în jocul de ruletă, să urmăreşti bila care îşi căuta numărul câştigător este aportul de adrenalină pe care acest joc îl oferă de foarte mult timp tuturor jucătorilor.

Jocuri pe care fiecare cazino trebuie sa le aiba

Cu toate că ruleta franceză este recunoscută pentru marginea mică de casă oferită, cea de 2,7%, nici varianta americană nu se lasă mai prejos. Deşi marginea de casă este în cazul ei dublă, această variantă care introduce suplimentar căsuţa de dublu 0 este la concurenţă cu clasica ruleta franceză, concurând benefic la capitolul popularitate.

Blackjack şi blackjack live

Jocul de blackjack este unul care se află la concurenţă cu cel de poker, fiind fără îndoială cel mai îndrăgit joc de cărţi. Ceea ce atrage în mod special la acest joc este simplitatea regulilor şi rapiditatea cu care se desfăşoară, 2 aspecte care cuceresc jucătorii din ziua de astăzi. Orice gambler aşteaptă cu nerăbdare să primească cărţile de la dealer, să vadă punctajul pe care îl deţin şi să îşi stabilească o strategie de joc. Ai în mână 21, ai câştigat, ai mai multe puncte decât dealerul, ai câştigat de asemenea.

Trebuie doar să cunoşti valoarea cărţilor şi să acţionezi exact atunci când trebuie. În plus, prezenţa acestui joc în secţiunea de live aduce jucătorilor interacţiunea umană de care au atâta nevoie. Ai la dispoziţie un dealer live cu care comunici în limba maternă, ceri explicaţii, pui pariuri, cu alte cuvinte te simţi înconjurat de atenţia de care ai parte într-un cazino real, lucru de importanţă deosebită pentru un jucător obişnuit cu asemenea lucruri.

Baccarat

Jocul de baccarat face fără îndoială concurenţă jocului de blackjack, prin asemănarea regulilor de joc şi a rapidităţii de desfăşurare. Ca la blackjack, cărţile au o anumită valoare care primează în realizarea punctajului câştigător şi primeşti acelaşi număr de 2 cărţi. Apoi, joci doar împotriva dealerului, având la dispoziţie aceleaşi tipuri de pariuri ca şi în jocul de blackjack. Poate chiar mai uşor de învăţat decât fratele mai mare, jocul de baccarat este într-o accentuată creştere de popularitate tocmai datorită simplităţii de care dă dovadă şi a rapidităţii cu care se poate învăţa.

Jocuri pe care fiecare cazino trebuie sa le aiba

Este ocazia perfectă de a te familiariza cu jocurile de masă şi baccarat îţi poate arăta frumuseţea unui asemenea joc de cărţi pe care merită să îl încerci cât mai des. Şi da, baccarat este prezent şi în oferta de jocuri live a oricărei platforme, deci este ocazia perfectă de a interacţiona aşa cum îţi doreşti cu un dealer vorbitor de română şi în acelaşi timp să pătrunzi şi tainele acestui joc care a trecut cu brio proba dificilă a timpului.

Concluzie

Trebuie ca fiecare cazino să aibă în ofertă jocurile amintite mai sus? Cu siguranţă da, dacă vor să se menţină cât mai mult pe această piaţă extrem de concurenţială a jocurilor de noroc. Alege platformă care cuprinde un portofoliu variată de sloturi, încearcă-le şi bucură-te de experienţa unică, de emoţia fiecărei rotiri şi de ce nu, chiar şi de câştiguri dacă eşti suficient de norocos.

Articole recomandate

Cat de des platesc sloturile online? Cat de des platesc sloturile online?
În topul celor mai profitabile jocuri din cazino, probabil că sloturile s-ar plasa pe ultimele locuri. Gamblerul nu știe când urmează să vină următoarea plată, nu știe care este rețeta pentru ca slotul să poată oferi plata, iar
Sapte lucruri pe care ar trebui sa le stii despre Beefeater London Dry Gin Sapte lucruri pe care ar trebui sa le stii despre Beefeater London Dry Gin
Beefeater London Dry Gin are rădăcini care datează de la sfârșitul anilor 1800, când fondatorul său James Burrough a cumpărat distileria Chelsea în 1863. Mai târziu, eticheta Beefeater a devenit cunoscută pentru ginul său de clasă
Idei pentru a crea un album foto cu familia Idei pentru a crea un album foto cu familia
Ne place sa ne uitam la fotografii vechi de familie. Este întotdeauna plăcut să retrăiești amintirile, dar, ca fotograf, poate fi, de asemenea, o sursă excelentă de inspirație pentru locuri și idei de filmat. Puteti realiza pe loc un “studio”
Optiunile de cazare in Baile Herculane, mai numeroase decat iti poti imagina Optiunile de cazare in Baile Herculane, mai numeroase decat iti poti imagina
Baile Herculane reprezinta un loc de poveste din mai multe puncte de vedere. In primul rand, trebuie precizat faptul ca statiunea balneoclimaterica este amplasata intr-un peisaj de basm, in inima padurilor de conifere. Apoi, insasi legenda locului este incredibila. Se spune ca Hercule a poposit in
Cat de importanta este mancarea speciala pentru pisici sterilizate? Cat de importanta este mancarea speciala pentru pisici sterilizate?
Pisicile sunt animale de companie greu de înlocuit. Atunci când decizi să aduci în sânul familiei o pufoșenie dornică de joacă și mereu în căutare de atenție și dragostea celor din jur, trebuie să te gândești de la