Skip to article

Joker: 5 lucruri uimitoare pe care nu le stiai despre acest film controversat

Joker: 5 lucruri uimitoare pe care nu le stiai despre acest film controversat
Filmul Joker este unul dintre cele mai vizionate in acest moment. Aceasta pelicula a fost primita cu mare entuziasm de catre public, iar criticii de film au avut numeroase pareri despre aceasta. Unii spun ca este o capodobera, altii ca este un film prea agresiv, extrem de controversat. 

Cu toate acestea, filmul Joker a adus incasari uriase, iar Joaquin Phoenix a facut un rol de exceptie. Iata 5 curiozitati despre filmul Joker, pe care poate nu le stiai:

Joaquin Phoenix a slabit 24 de kilograme 

Joaquin Phoenix a pierdut mult in greutate pentru a putea juca rolul lui Joker, în total 24 de kilograme. Dieta lui era foarte strictă din cauza riscurilor pentru sănătate. Pericolul era atât de mare încât toată producția trebuia făcută într-o singură încercare, fără a înregistra a doua, pentru a nu expune actorul la aceste condiții prea mult timp. Chiar și Todd Phillips a terminat să scrie scenariul cu filmările deja începute.

Nu este inspirat din benzile desenate

Todd Phillips a marturisit ca actiunea filmului se desfasoara în anii 80, astfel încât diferența dintre această etapa și toate cele anterioare este bine marcată. El a mai subliniat că Joker a fost destinat să fie un singur film. Nu este inspirat din benzile desenate și este separat de universul DC, deoarece, în ciuda faptului că Bruce Wayne apare în film, cronologic nu coincide cu evenimentele din Batman.

Rasul, cea mai grea provocare pentru Joaquin 

Joaquin Phoenix a declarat ca cel mai dificil lucru de a întruchipa personajul a fost să perfecționeze râsul glumețului. El a adăugat a analizat mult comportamentul persoanelor care suferă cu adevărat de râs patologic. El a mai spus că a încercat să înfățișeze un personaj cu care nimeni nu se poate simți identificat. În plus, el a adăugat că i-a spus lui Todd Phillips că, dacă nu va reusi sa imite acest ras perfect nu va accepat rolul. Din fericire, acest lucru nu s-a întâmplat și ne putem bucura de magnificul Joker.

Primul rol comic

Este pentru prima dată când Joaquin Phoenix joacă un rol al unui personaj luat dintr-un comic. Înainte i s-a oferit rolul de „Hulk” în locul lui Edward Norton ca Bruce Banner în Avengers și „Dr Strange”. Dar i-a refuzat pe amândoi pentru că nu era dispus să intre în universul cu imagini multiple ale Marvel.

Violenta prea mare

Joaquin Phoenix a subliniat că violența din film este atât brută încât să genereze un impact mare asupra publicului. El a spus că trebuie să se simtă real și de aceea în cele mai violente scene nu există muzică de fundal, doar sunet ambiental. 

Articole recomandate

4 preparate delicioase la cuptor 4 preparate delicioase la cuptor
Cele mai bune rețete la cuptor nu sunt întotdeauna cele mai impresionante, elaborate sau cele mai sofisticate. Rețetele noastre preferate de copt sunt cele pe care le putem face cu ușurință acasă singuri, cu prietenii, familia sau cu copiii. Rețetele la
Reducerile de Black Friday de la FineStore.ro continua pana de Sfantul Andrei! Reducerile de Black Friday de la FineStore.ro continua pana de Sfantul Andrei!
Vesti bune de la FineStore.ro , cel mai mare mare magazin online de bauturi alcoolice! Black Friday continua pana la sfarsitul lunii noiembrie, perioada care coincide cu sarbatoarea Sfantului Andrei. In acest context, reducerile de Black Friday de la FineStore.ro sunt binevenite pentru a le face
Descopera cele mai utilizate 3 tipuri de sudura inox Descopera cele mai utilizate 3 tipuri de sudura inox
Oțelurile inoxidabile, și mai precis oțelurile rezistente la coroziune, sunt o familie de aliaje pe bază de fier, cu o rezistență excelentă la coroziune. Aceste oțeluri nu ruginesc și sunt rezistente la atacul multor lichide, gaze și substanțe
Cele mai utile sfaturi pentru optimizare SEO Cele mai utile sfaturi pentru optimizare SEO
SEO este o denumire englezească prin care sunt definite metodele de optimizare pentru motoarele de căutare. Dacă un site nu este cunoscut, acesta nu are vizitatori, deci nu este de folos. Obiectivul pe care îl are SEO este acela de a-i permite site-ului să se facă
Cele mai populare jocuri de cazinou practicate de femei Cele mai populare jocuri de cazinou practicate de femei
Jocurile și cazinourile au fost o modalitate populară de a ne distra și relaxa. Acestea datează de mii de ani. De la pariurile pe lupte cu animale și până la cursele de cai, oamenii și-au încercat norocul în cel mai creativ mod. Însă