Noile colectii de primavara - vara vin cu premii la Bucuresti Mall si Plaza Romania

Noile colectii de primavara - vara vin cu premii la Bucuresti Mall si Plaza Romania
  calendar_month   update 11 Mar 2015, ora: 13:20      
In luna martie, cele doua mall-uri dau startul campaniei Noile Colectii Primavara - Vara 2015. Pe clientii Plaza Romania si Bucuresti Mall (Vitan) ii asteapta premii in valoare de 6000 de lei.

Ambele mall-uri le-au pregatit clientilor posesori de Fidelicard concursuri cu ocazia noilor colectii. Valoarea totala a premiilor puse in joc se ridica la 6000 de lei. Acestea constau in puncte in echivalentul sumei de 1000 lei per castigator, puncte ce vor fi incarcate pe Fidelicardurile celor sase castigatori (trei per mall). Pentru a participa la concursuri, posesorii de Fidelicard trebuie sa cumpere produse si/sau servicii si sa inregistreze bonurile pentru acestea in perioada 1 martie 2015 ora 10:00 - 31 martie 2015 ora 22:00 la Info Desk-ul din centrul comercial la al carui concurs vor sa participe.

Sase posesori de Fidelicard care au cheltuit cele mai mari sume in Plaza Romania si Bucuresti Mall in decursul lunii martie vor deveni castigatorii acestui concurs, iar numele lor vor fi anuntate la inceputul lunii aprilie. Cei 6000 de lei vor putea fi folositi la cumparaturi in magazinele partenere programului Fidelicard din Plaza Romania si Bucuresti Mall (Vitan).

In septembrie 2014, Anchor Grup a introdus programul Fidelicard ca parte din strategia de dezvoltare si modernizare pentru Bucuresti Mall si Plaza Romania. Eliberarea Fidelicardului (fie el Standard, Family sau Junior) e gratuita. Mai multe detalii aflati la Info Desk si pe pagina www.fidelicard.ro.

Mai multe detalii despre regulamentul concursurilor Fidelicard sunt disponibile pe http://goo.gl/J57MEZ si pe http://goo.gl/I8dxcM

Recomandari