Noul Head & Shoulders Instant Relief: rezultate pe care le vezi si le simti imediat! Pentru ca timpul nu asteapta!

Noul Head & Shoulders Instant Relief: rezultate pe care le vezi si le simti imediat! Pentru ca timpul nu asteapta!
  calendar_month   update 20 Feb 2015, ora: 11:53      
Sunt momente in viata in care ai nevoie sa iti recastigi rapid incredere in tine. Indiferent daca esti un alergator, sarind de pe o cladire pe cealalta, pregatindu-te pentru un interviu ce iti va aduce un nou job sau doar repetand pentru ultima data inaintea unui examen, nu iti poti permite sa eziti.

Head & Shoulders stie ca doar o fractiune de secunda de ezitare poate provoca o lipsa de incredere ce te va impiedica sa fi cel mai bun. Chiar si lucurile ce par nesemnificative, precum matreata si un scalp iritat, uscat, pot reprezenta o piedica impotriva increderii de sine, riscand astfel sa ratezi oportunitati unice - acum insa acest lucru nu mai trebuie sa fie o problema!

NOUA gama Head & Shoulders Instant Relief a fost special creata pentru a oferi solutii pe care le vezi si le simti imediat impotriva problemelor parului si scalpului. Formula sa, inspirata de medicina sportiva, este completata de tehnologia On-Contact, ce ofera atat beneficii imediate cat si de lunga durata impotriva disconfortului scalpului si cauzei acestuia.

Beneficiile imediate oferite de complexul 'Thermo-Cooling Activator' odata activat la contactul cu apa se declansaza oferind scalpului o senzatie de racorire - datorita unicului complex de ingrediente format din mentol si mosa (menta) ce calmeaza scalpul si ofera o reducere instantanee a iritatiei.

In plus, tehnologia On-Contact ofera beneficii pe termen lung pentru un par 100% fara matreata, cu ajutorul ingredientului anti-matreata - ZPT. La contactul cu scalpul, formula MicroZinc se activeaza si actioneaza asupra parului ingrasat excesiv si a altor cauze ce provoaca iritatia. Acesta formula asigura ca ingredientul anti-matreata, ZPT, sa ajunga in locurile cu probleme, eliminand cauza iritatiei, avand drept rezultat un scalp sanatos si un par superb. De asemenea, formula cu dublu efect pastreaza ingredientul ZPT-ul pe intreaga durata a zilei, pentru a actiona eficient de-a lungul timpului, pentru un par si un scalp viguros.

Dr. Jim Schwartz, directorul de cercetare Head & Shoulders, explica felul in care formula Instant Relief functioneaza: "Head & Shoulders Instant Relief contine un complex Thermo-Cooling Activator care ofera scalpului rezultate imediate. Aceasta formula include si tehnologia Zinc Booster - o combinatie unica intre ZPT si zinc, ce se activeaza la contact si elibereaza puterea ingredientului anti-matreata mai eficient, de trei ori mai rapid decat produsele competitoare, oferindu-ti rezultate vizibile - par 100% fara matreata."

Lider in studii asupra sanatatii scalpului si in dezvoltarea produselor pentru ingrijirea scalpului pentru mai bine de 50 de ani, Head & Shoulders a optimizat formula ingredientului anti-matreata - ZPT - timp de zeci de ani pentru a oferi solutii eficiente asupra diverselor cauze ale matretii.

Gama Head & Shoulders Instant Relief este disponibila in magazine incepand cu luna februarie si va putea fi achizitionata din toate magazinele si hipermarketurile din intreaga tara. Colectia Scalp Care include si gamele Instant Moisture, Deep Freshness si Deep Clean.
Recomandari