Skip to article

Pariatul pe Counter Strike Global Offensive: Tot ce trebuie sa stii

Pariatul pe Counter Strike Global Offensive: Tot ce trebuie sa stii
Counter Strike Global Offensive cunoscut cu abrevierea CS: GO este un joc care aduce în înfruntare două echipe, fiind un joc multiplayer ce face parte din clasa celor tactice First Person Shooter. Acesta este disponibil pentru jucat, prin conexiune de internet pe diverse device-uri, printre care amintim XBox sau PlayStation, dar și computer sau tabletă. Un sport electronic extrem de popular, pe care se pot face pariuri majore, acesta testează abilitățile participanților în ceea ce privește cunoștințele lor, echipele, competițiile dar și experiențele. Concret, se pot realiza câștiguri generoase, dar doar dacă informațiile acumulate în timp se pot dovedi utile în cazul competițiilor pentru acest joc - chiar poți afla și ce anume înseamnă cota 2, după ceva timp.

Cel mai jucat și accesat joc FPS din lume, încă din 20006 și până în prezent, CS dispune și de o serie de alte variante, dintre care să se aleagă, pe lângă versiunea originală. Aici amintim Counter-Strike Condition Zero, Counter-Strike Source, Counter-Strike pentru platforma Xbox și Counter-Strike Global Offensive. Cert este că jocurile video încep să fie tot mai lăudate și apreciate, descoperite de din ce în ce mai multe persoane. Iar asta atrage atenția și pieței de pariuri sportive, care știe să profite de o oportunitate atunci când se ivește. Iată mai jos câteva lucruri cu care ar trebui să te familiarizezi înainte de a te lansa în pariuri în acest domeniu și să își dai seama dacă ai tot ce trebui, pentru ca la finalul zilei să obții ce ți-ai propus.

Despre ce sunt pariurile pe CS

Counter Strike Global Offensive are la bază jocul clasic cu același nume, lansat în 1999, care respectă tematica și grafica acestuia. Cu o acțiune care se desfășoară în diverse locații, evenimentele sunt împărțite între două echipe care numără câte cinci playeri, iar meciul înseamnă că se dau mai multe bătălii. Scopul este ca fiecare echipă să o elimine pe cea adversă, disputele jucându-se în runde multiple.

Cu multă acțiune, atunci când vine vorba despre a plasa pariuri pe acest joc, trebuie mai întâi de toate să înțelegi ce presupune mai exact întregul peisaj, astfel încât să poți face predicții bazate nu pe intuiție, ci pe cunoștințe. Totodată, ar fi bine să știi și care sunt diferențele dintre opțiuni de pariuri, căci fiecare agenție vine cu o variantă diferită în ceea ce privește bonusurile sau ofertele. În principiu, în ceea ce privește pariurile, rămâne ideea de bază, adică aceea de a se paria cu banii pe una sau mai multe rezultate și să câștigi sau pierzi întocmai. Și mizele sunt ca și la alte jocuri de gambling - cu cât șansele ca o echipă să câștige sunt mai mari, cu atât premiile sunt mai ridicate. De reținut, însă, că niciodată nu este recomandat să pariezi un procent foarte mare din buget - calitatea primează cantității.

Pariatul pe Counter Strike Global Offensive: Tot ce trebuie sa stii

Unde poți face pariuri pentru CS?

Înainte de a găsi resurse privind unde poți plasa pariuri pentru Counter Strike Global Offensive, ar trebui să faci un mic research. Așa cum menționasem anterior, casele de pariuri aplică cote diferite, oferă bonusuri la fel de variate, iar ofertele și promoțiile sunt la fel - opționale sau lipsesc. Și, nu neglija că orice investiție financiară vine la pachet cu o bună cercetare, căci nu te poți aventura în a te lipsi de banii munciți, când nu știi în ce investești. Învață foarte bine mecanismul de joc, iar înainte de a-ți alege favoriții, asigură-te că știi istoricul fiecăruia. În principiu, poți face pariuri oriunde sunt înscrise aceste competiții sportive.

De reținut ar fi și că, pentru a plasa pariuri, trebuie să te califici conform condițiilor casei de pariuri, începând cu vârsta, adică trebuie să fii major. Poți face asta online sau offline, dar mereu citește cu atenție termenii și condițiile cărora li te supui, ca să ai neplăceri viitoare.

Sfaturi pentru pariuri CS

Indiferent că ești deja expert în plasarea de pariuri sau că ești încă un învățăcel în ceea ce privește sportul CS GO, sunt câteva reguli de care ar trebui să ții cont înainte de a te aventura în acest domeniu. De fapt, sunt mai degrabă sfaturi care ar trebui să te ajute să obții câștiguri și să nu mergi orbește. Începe prin a te informa despre formatul de joc, mai exact de numărul hărților care se vor juca (BO1 una singura, B03 primul la doua, etc). Din asta îți dai seama câte runde se vor juca, ce se întâmplă dacă este remiză, dacă se vor disputa rolurile în prelungiri și multe alte scenarii ce sunt importante.

Pentru majoritatea cazurilor, cheia succesului constă în aceleași principii ale tuturor formelor de pariuri: să te distrezi și să te simți bine. Poți începe prin a accepta și faptul că s-ar putea să nu câștigi de fiecare dată, tocmai că nu există consistență într-un joc al agilității. Munca de cercetare te-ar ajuta foarte mult să îți dai seama și care anume echipă ar fi mai ofertantă - poți găsi online informații esențiale despre membrii echipelor, despre istoricul și modul lor de joc, despre cât de des au castigat sau pierdut. Iar asta îți va oferi o perspectivă realistă. Și nu în ultimul rand, urmărește cât mai multe jocuri, ca să te familiarizezi cu tot ce presupune acest joc. Doar așa poți observa slăbiciunile și punctele tari ale jucătorilor, suficient cât să îți faci o idee obiectivă a unui pattern, dacă exista. Și ia aminte că evenimentele online sunt mereu imprevizibile.

Pariatul pe Counter Strike Global Offensive: Tot ce trebuie sa stii

Dacă ai de gând să te implici în pariurile sporturilor electronice, mai exact pe CS:GO, atunci îți sunt recomandate două site-uri la care să te abonezi și pe care să le urmărești, ca să le analizezi. Pentru surse de informații, HLTV este cel mai bun, iar pentru acces gratuit la stream live, TwitchTV este cea mai bună resursă. Ca orice lucru care necesită background, investițiile financiare sunt destul de sensibile, așa că tratează acest lucru cu seriozitate, dar și cu pasiune. Căci dincolo de presiunea pierderii sau câștigării banilor, partea de entertainment nu trebuie neglijată. Reține că orice decizie ai lua, aceasta trebuie să fie una rațională și nu bazată pe detalii subiective.

Articole recomandate

4 preparate delicioase la cuptor 4 preparate delicioase la cuptor
Cele mai bune rețete la cuptor nu sunt întotdeauna cele mai impresionante, elaborate sau cele mai sofisticate. Rețetele noastre preferate de copt sunt cele pe care le putem face cu ușurință acasă singuri, cu prietenii, familia sau cu copiii. Rețetele la
Reducerile de Black Friday de la FineStore.ro continua pana de Sfantul Andrei! Reducerile de Black Friday de la FineStore.ro continua pana de Sfantul Andrei!
Vesti bune de la FineStore.ro , cel mai mare mare magazin online de bauturi alcoolice! Black Friday continua pana la sfarsitul lunii noiembrie, perioada care coincide cu sarbatoarea Sfantului Andrei. In acest context, reducerile de Black Friday de la FineStore.ro sunt binevenite pentru a le face
Descopera cele mai utilizate 3 tipuri de sudura inox Descopera cele mai utilizate 3 tipuri de sudura inox
Oțelurile inoxidabile, și mai precis oțelurile rezistente la coroziune, sunt o familie de aliaje pe bază de fier, cu o rezistență excelentă la coroziune. Aceste oțeluri nu ruginesc și sunt rezistente la atacul multor lichide, gaze și substanțe
Cele mai utile sfaturi pentru optimizare SEO Cele mai utile sfaturi pentru optimizare SEO
SEO este o denumire englezească prin care sunt definite metodele de optimizare pentru motoarele de căutare. Dacă un site nu este cunoscut, acesta nu are vizitatori, deci nu este de folos. Obiectivul pe care îl are SEO este acela de a-i permite site-ului să se facă
Cele mai populare jocuri de cazinou practicate de femei Cele mai populare jocuri de cazinou practicate de femei
Jocurile și cazinourile au fost o modalitate populară de a ne distra și relaxa. Acestea datează de mii de ani. De la pariurile pe lupte cu animale și până la cursele de cai, oamenii și-au încercat norocul în cel mai creativ mod. Însă