Skip to article

Pictura pe numere de la Pictorul Fericit - cadoul perfect de Craciun, pentru cei dragi!

Pictura pe numere de la Pictorul Fericit - cadoul perfect de Craciun, pentru cei dragi!
Pictorul Fericit își pregătește deja stocurile pentru Crăciunul anului 2020. Acest brand comercializează experiențe înainte de a oferi picturi pe numere pentru al său public țintă, iar acest lucru îl face extrem de apreciat și popular în rândul românilor.

Pictorul Fericit, cu site-ul oficialwww.pictorulfericit.ro, are acum în ofertă și o mulțime de modele de picturi pe numere pe șasiu. Sunt cu mult mai practice decât modelele simple, fără șasiu și nu mai au nevoie de înrămare - pot fi așezate direct pe perete odată finalizate. Scopul picturii pe numere este cel a de redefini relaxarea, de a le oferi oamenilor în această perioadă problematică un motiv în plus pentru a zâmbi.

Pictorul Fericit oferă kit-uri complete de picturi pe numere!

Pentru că răbdarea este prima abilitate testată odată cu achiziționarea unei picturi pe numere, Pictorul Fericit expediază toate cele necesare pentru realizarea modelului în cauză. Așadar, orice pachet livrat de Pictorul Fericit conține pânza canvas, 3 pensoane de dimensiuni diferite, toate culorile pe bază de apă și acril necesare pentru a finaliza modelul în cauză, dar și o broșură cu coduri de reducere pe care clienții le pot folosi la următoarele comenzi.

Pictorul Fericit oferăset complet pentru pictura pe numere, iar asta nu poate fi decât îmbucurător pentru clienți. Orice model de pictură pe numere achiziționat de pe pictorulfericit.ro dispune de transport gratuit. Același lucru se poate spune și despre celelalte produse disponibile în cadrul magazinului online.

Seturi de cuțite pentru pictură și șevalete din aluminiu, în oferta de la Pictorul Fericit

Pictura pe numere de la Pictorul Fericit - cadoul perfect de Craciun, pentru cei dragi!

Cererea din partea publicului privind diversitatea este tot mai mare la Pictorul Fericit. Așadar, nu de mult timp, comunitatea Pictorul Fericit poate achiziționa din cadrul aceluiași magazin online seturi de cuțite pentru pictură, dar și șevalete ajustabile, din aluminiu.

Despre seturile de cuțite pentru pictură putem spune că sunt compuse din câte 5 cuțite de dimensiuni diferite. Cuțitele din set nu pot fi folosite la pictura pe numere, ci doar la cea clasică. Prețul este fix, iar transportul este gratuit pentru toate produsele și seturile de picturi pe numere, indiferent de valoarea comenzii.

Cât despre șevaletele ajustabile din aluminiu, putem spune că sunt un real ajutor pentru cei care și-au achiziționat picturi pe numere direct pe șasiu. În acest fel pot monta pictura pe șevalet, pictând astfel ca niște pictori adevărați. Șevaletul depășește 1.50 m înălțime și nu este deloc greu - poate fi transportat oriunde și dispune în acest sens și de husă de transport.

Toate produsele disponibile pe pictorulfericit.ro sunt livrate oriunde în țară total gratuit. Plata acestora poate fi realizată exclusiv cu cardul, iar orice produs poate fi returnat în maxim 14 zile.

Personalul Pictorul Fericit poate fi contactat la numărul de telefon 0754 459 540 sau prin e-mail: contact@pictorulfericit.ro. De asemenea, sediul firmei se află pe strada Mărășești, nr. 18, etaj 1, camera 2, Suceava.

Pictorul Fericit este extrem de activ și pe rețelele de socializare: Facebook și Instagram.

Articole recomandate

4 preparate delicioase la cuptor 4 preparate delicioase la cuptor
Cele mai bune rețete la cuptor nu sunt întotdeauna cele mai impresionante, elaborate sau cele mai sofisticate. Rețetele noastre preferate de copt sunt cele pe care le putem face cu ușurință acasă singuri, cu prietenii, familia sau cu copiii. Rețetele la
Reducerile de Black Friday de la FineStore.ro continua pana de Sfantul Andrei! Reducerile de Black Friday de la FineStore.ro continua pana de Sfantul Andrei!
Vesti bune de la FineStore.ro , cel mai mare mare magazin online de bauturi alcoolice! Black Friday continua pana la sfarsitul lunii noiembrie, perioada care coincide cu sarbatoarea Sfantului Andrei. In acest context, reducerile de Black Friday de la FineStore.ro sunt binevenite pentru a le face
Descopera cele mai utilizate 3 tipuri de sudura inox Descopera cele mai utilizate 3 tipuri de sudura inox
Oțelurile inoxidabile, și mai precis oțelurile rezistente la coroziune, sunt o familie de aliaje pe bază de fier, cu o rezistență excelentă la coroziune. Aceste oțeluri nu ruginesc și sunt rezistente la atacul multor lichide, gaze și substanțe
Cele mai utile sfaturi pentru optimizare SEO Cele mai utile sfaturi pentru optimizare SEO
SEO este o denumire englezească prin care sunt definite metodele de optimizare pentru motoarele de căutare. Dacă un site nu este cunoscut, acesta nu are vizitatori, deci nu este de folos. Obiectivul pe care îl are SEO este acela de a-i permite site-ului să se facă
Cele mai populare jocuri de cazinou practicate de femei Cele mai populare jocuri de cazinou practicate de femei
Jocurile și cazinourile au fost o modalitate populară de a ne distra și relaxa. Acestea datează de mii de ani. De la pariurile pe lupte cu animale și până la cursele de cai, oamenii și-au încercat norocul în cel mai creativ mod. Însă