S-a scumpit feribotul in Grecia. Cat trebuie sa platesti acum in functie de masina

S-a scumpit feribotul in Grecia. Cat trebuie sa platesti acum in functie de masina
  calendar_month        
Grecia reprezintă una dintre destinațiile preferate ale turiștilor români în timpul sezonului estival. Pe lângă peisajele idilice, care par desprinse din povești, și diversitatea gastronomică, atracția către insulele grecești precum Thassos, Corfu sau Zakynthos este în creștere.

Totuși, un aspect important de luat în considerare în planificarea călătoriei este costul călătoriei cu feribotul. Thassos, Corfu și Zakynthos sunt destinațiile preferate de români pentru vacanțele la mare cu mașina. Accesul către aceste insule necesită traversarea cu feribotul, iar tarifele pentru acest serviciu au avut modificări recente.

Pentru a ajunge la destinație, pe lângă costurile pentru carburant, taxele de drum și alte cheltuieli asociate călătoriei, trebuie să luați în calcul și tarifele pentru traversarea cu feribotul.

Indiferent de ruta aleasă pentru a ajunge în Keramoti sau Kavala, de unde se ia feribotul, trebuie să ținem cont de tarifele practicate pentru călătorie:

Tarife feribot Thassos – Keramoti-Limenas:

Adult – 5 euro (în 2023, 5 euro)
Copii (5-10 ani) – 3 euro

Autovehicul până la 4,25 metri lungime – 20 euro (în 2023, 20 euro)

Autovehicul peste 4,25 metri lungime – 25 euro (în 2023, 25 euro
)Motociclete peste 250 cmc – 6 euro

Tarife feribot Thassos – Kavala-Prinos:

Adult – 6,5 euro
Copii (5-10 ani) – 4 euro

Autovehicul până la 4,25 metri lungime – 20 euro
Autovehicul peste 4,25 metri lungime – 25 euro
Motociclete peste 250 cmc – 8 euro

Costul final al călătoriei cu feribotul în Thassos se calculează prin adunarea tarifului pentru vehicul și tarifele pentru pasageri. De aceea, este esențial să vă informați înainte de plecare, pentru a evita surprizele neplăcute.

Recomandari