Skip to article

Speed Dating - un "interviu" de angajare intr-o noua relatie

Quick Dating aduce persoanelor interesate conceptul Speed Dating atat de cunoscut in Statele Unite prin care, intr-un interval de timp foarte scurt, poti intalni cel putin 7 persoane de sex opus care au sansa sa iti prezinte propria poveste de viata si cele mai importante atuuri cu care ar putea sa te cucereasca.

Quick Dating continua sirul evenimentelor de intalniri rapide , in Bucuresti, avand deja ca reper cateva zeci de astfel de evenimente ce s-au dovedit un succes real prin numarul mare de participanti.

Urmatoarea intalnire Speed Dating va avea loc duminica in Centrul Vechi din Bucuresti. Locatia este rezervata exclusiv persoanelor inscrise pentru acest eveniment de socializare. Inscrierile se pot face pe site-ul Quick Dating, in cativa pasi simpli, cu un minim de date oferite, iar discretia este garantata. Taxa de inscriere este de 50 de lei.

Pentru femei in special, a participa la un astfel de eveniment poate insemna depasirea unei bariere psihologice, aceea de a apela la un eveniment organizat pentru a cuceri sau pentru a-si lasa inima cucerita. Insa toate persoanele care au participat pana acum la un astfel de eveniment s-au declarat incantate de experienta, fie ca au gasit sau nu pe acel barbat care sa le cucereasca pe loc.

Speed Dating este inainte de toate un eveniment social prin care poti intalni oameni noi cu personalitati si caractere diferite si unde vei gasi povesti interesante si unde iti poti face chiar noi prieteni. Evenimentul poate fi inceputul unei relatii pe termen lung sau doar o seara extrem de placuta, nu exista nici o presiune din partea organizatorilor sau a celorlalti participanti.

O intalnire fulger situata undeva intre un interviu contra cronometru si un flirt nevinovat poate aduce, sau nu, acei mult doriti fluturi in stomac, dar astfel de intalniri nu sunt decat primul pas in a cunoaste cu adevarat persoana cu care ai decis sa iesi la o intalnire adevarata, in doi. Evenimentele de Speed Dating sunt in primul rand un prilej de a cunoaste oameni noi, din sfere sociale diferite, cu care probabil nu ai avea sansa sa te intalnesti in alte circumstante.

Nu de putine ori reprezentantii Quick Dating aud povesti de succes spuse de persoanele care au participat in trecut la evenimentele organizate, iar aceste povesti de succes pot fi si simple relatii de prietenie bazate pe potriviri de caracter, de acelasi chef de a trai experiente noi si acelasi mod de a privi viata.

Indrazneste si iesi din zona propriului confort, participand la urmatorul eveniment Speed Dating. Inscrierile se fac pe site-ul Quick Dating iar un reprezentant al companiei te va contacta imediat dupa inscriere pentru a iti oferi informatii suplimentare cu privire la locul si data urmatorului eveniment in care sunt locuri disponibile.

Articole recomandate

Primavara incepe la ParkLake cu un nou stil si super concerte pentru super fete Primavara incepe la ParkLake cu un nou stil si super concerte pentru super fete
Primăvara începe an de an cu prima floare, primul mărțișor, prima rază de soare și multe zâmbete, dar anul acesta primăvara aduce și câteva surprize, la ParkLake Shopping Center! Se spune că la anotimp nou, se cere un stil nou, iar
Ce sa nu faci niciodata intr-o calatorie cu masina Ce sa nu faci niciodata intr-o calatorie cu masina
O calatorie cu masina, fie de placere, fie in interes de serviciu, se planifica atent inainte. Stii deja ce ai de facut cand pleci la drum pe patru roti: o revizie a masinii, verificarea consumabilelor, mici reparatii pe ici, pe colo, daca e nevoie, actualizarea asigurarii, daca e cazul, etc. Dar
5 utilizari surprinzatoare ale berii 5 utilizari surprinzatoare ale berii
Sunt o multime de lucruri la care te gandesti cand spui bere: relaxare, prieteni, “alinarea” mancarurilor condimentate. Berea este cel mai consumat produs alcoolic din lume. Insa in afara  de “uzul intern”, berea mai poate fi folosita la o multime de lucruri din
Viroza contagioasa si in randul patrupedelor in aceasta iarna! Viroza contagioasa si in randul patrupedelor in aceasta iarna!
Mihai Nae, cunoscutul dresor canin din tara noastra, ne explica trend-urile in materie de dresaj canin si ne lamureste vis-a-vis de unul dintre cele mai controversate subiecte ale acestui inceput de an, dezbatut o data cu tragica moarte a cunoscutei jurnaliste Cristina Topescu...  Ce se cauta
5 restaurante deschise in Bucuresti in 2019 5 restaurante deschise in Bucuresti in 2019
Vrei sa iesi in oras sa iei cina, insa te-ai plictisit de restaurantele la care mergi frecvent? Iata cateva idei de restaurante care s-au deschis recent, in 2019:  1. Maison des Chef  Poziționat la etajul unu al clădirii Agora Floreasca, Maison des Chef este un bistro aflat in