Skip to article

Un ajutor in plus pentru femeile la volan, asigurarea auto obligatorie (RCA) direct de pe telefon!

Un ajutor in plus pentru femeile la volan, asigurarea auto obligatorie (RCA) direct de pe telefon!
Înainte de toate trebuie să spunem pe nume anumite lucruri! Deși unii bărbați au în continuare impresia că ei vor rămâne pentru totdeauna cei mai buni șoferi, acest mit este de domeniul trecutului.

Statisticile spun că bărbații sunt mult mai predispuși la accidente rutiere decât femeile, deși uneori pot apărea excepții venim în ajutorul tău cu un instrument care te va ajuta în cazul unui incident . O asigurare RCAcumparată online este o metodă foarte eficientă de a economisi bani și timp.

Un studiu realizat în urmă cu câțiva ani de o companie de asigurari din Canada arată că doar 34% dintre accidentele în care au fost lovite obiecte, animale sau alte mașini au fost provocate de femei, bineînteles acest lucru nu este deloc plăcut pentru nimeni, idiferent de gravitatea acestor incidente daunele materiale pot fi considerabile.

Asigurarea auto obligatorie este un stres în plus pentru multe dintre noi și acest lucru se datorează faptului că uneori pur și simplu uităm de existenta acestei asigurări si circulam cu polița expirată ceea ce poate atrage de la sine amendă, chiar și suspendarea permisului, dar unul dintre avantajele achiziționării unei polițe de asigurare RCA online este că primești alerte pe email sau SMS cu 3 zile înainte de expirarea acesteia.

Trebuie să recunoaștem că această asigurare fiind obligatorie, majoritatea dintre noi dorim să obținem cele mai bune oferte. Cu ajutorul instrumentului de calcul pus la dispoziție de Quartz Broker, primești în timp real ofertele de la toți asiguratorii emitenți de asigurare RCA din România. Trebuie doar să introduci datele și în câteva secunde se vor afișa în același loc toate ofertele, putând prin comparație să aflați care este cea mai ieftină asigurare auto RCA.

Nu necesită autentificare și aflii 100% gratuit cât costă asigurarea RCA. Totul este personalizat și mai mult de atât, cumpărând cu cardul, polița de asigurare se va emite pe loc. Verificare preț RCA indiferent de oriunde și la orice oră. Un alt avantaj este că acest calculator RCA funcționează 24/7 de oriunde, singura condiție este să ai acces la internet.

Poți cumpăra asigurarea auto obligatorie direct de pe telefon, PC sau tabletă. Polița valabilă RCA va fi transmisă instantaneu pe email în format electronic (PDF) și o poți descărca sau printa. Din luna septembrie 2020 șoferii din România pot arăta dovada încheierii poliței RCA către organele de control în format electronic sau printate pe hârtie normală.

Prețul pentru o Asigurare RCA online poate diferi în funcție de tipul autoturismului, categoria bonus/malus, compania de asigurări și multe altele. Pentru a putea primi oferte de asigurare auto RCA, tot ce trebuie să faci este să completezi în formularul de calcul câteva informații despre autovehicul (din talon) și date personale cum ar fi: nume/prenume, adresă, date din buletin, an obținere permis. Informațiile sunt păstrate în siguranță și vor fi folosite doar în scopul de a calcula ofertele de asigurare auto online.

În funcție de vârstă, stare de sănătate, loc de muncă, poți beneficia de reduceri. Persoanele care pot primi reducere sunt urmatoarele: persoane cu handicap, pensionari, bugetari, bugetar soțul/soția, asiguratul cu copil minor și asigurații care au CASCO valabil la societatea Allianz.

Dacă achiziționezi polița de asigurare RCA online de la Quartz Broker, în caz de daună, vei fi consiliată telefonic, de luni până vineri în intervalul orar 09:00 – 17:00 la numărul de telefon: 0721 183 183.

Așadar, completează datele, alege cea mai bună ofertă și cumpăra online asigurarea RCA, în mai puțin de 5 minute, fără timp de așteptare, la orice oră și în siguranță.

Articole recomandate

Cum se coc corect vinetele. Toate gospodinele trebuie sa stie aceste trucuri Cum se coc corect vinetele. Toate gospodinele trebuie sa stie aceste trucuri
Vinetele sunt delicioase si majoritatea romanilor le consuma vara si in preajma sarbatorilor. Pentru a prepara insa cea mai gustoasa salata de vinete, aceste legume trebuie insa coapte foarte bine, astfel incat ele sa isi pastreze aroma intensa.  Vinetele se pot coace pe aragaz, pe gratar sau
Un ajutor in plus pentru femeile la volan, asigurarea auto obligatorie (RCA) direct de pe telefon! Un ajutor in plus pentru femeile la volan, asigurarea auto obligatorie (RCA) direct de pe telefon!
Înainte de toate trebuie să spunem pe nume anumite lucruri! Deși unii bărbați au în continuare impresia că ei vor rămâne pentru totdeauna cei mai buni șoferi, acest mit este de domeniul trecutului. Statisticile spun că bărbații sunt
Oficia! Se organizeaza Festivalul Untold. Ce preturi vor avea biletele si cand vor fi puse in vanzare Oficia! Se organizeaza Festivalul Untold. Ce preturi vor avea biletele si cand vor fi puse in vanzare
Este oficial! Festivalul Untold se va organiza anul acesta între 9 și 12 septembrie 2021 la Cluj Napoca. ”Untolders, mâinile sus! Este oficial! 9-12 septembrie 2021. Cluj Napoca. Transilvania”, este anunțul de pe pagina oficială de Facebook a
De ce gospodinele istete pun ceapa in congelator De ce gospodinele istete pun ceapa in congelator
Ceapa este leguma pe care toate gospodinele o folosesc pentru prepararea mancarurilor. Este gustoasa si da o savoare speciala mancarurilor. Cel mai mare cosmar atunci cand tai ceapa este insa lacrimatul. Pentru asta insa, gospodinele istete au gasit un truc genial, care le ajuta sa nu mai lacrimeze
Cine e cea mai buna jucatoare de poker din istorie? Cine e cea mai buna jucatoare de poker din istorie?
Americanca Vanessa Selbst este considerată cea mai bună jucătoare de poker din istorie, fiind un nume de referință în acest joc extrem de popular la nivel mondial. Ea este jucătoarea cu cele mai mari premii acumulate, acestea depășind 11.9 milioane de