Skip to article

Vrei sa oferi un trandafir nemuritor in dar? Iata ce ar trebui sa stii despre trandafirii criogenati

Vrei sa oferi un trandafir nemuritor in dar? Iata ce ar trebui sa stii despre trandafirii criogenati
Vrei să îi spui soției sau iubitei că o iubești, într-un mod aparte? Vrei să îi mulțumești mamei pentru toată grija care ți-o poartă, deși ai devenit matur? O bună opțiune pentru a-ți prezenta sentimentele și emoțiile este să optezi pentru un trandafir criogenat, un dar fără de moarte.

Dacă trandafirul natural pălește în doar câteva zile, trandafirul criogenat are o durată de viață de până la 25 de ani și nu necesită îngrijire specială. Tocmai din acest motiv trandafirii criogenați au crescut în popularitate și reprezintă un cadou elegant, dar și de efect.

Ce trebuie să știi despre trandafirii criogenați?

Trandafirii criogenați sunt supuși unui proces de natură chimică, astfel încât aceștia să își păstreze forma și culoarea vreme îndelungată. Criogenarea este diferită de uscarea trandafirilor - criogenarea are loc la apogeul trandafirului, atunci când caracteristicile de frumusețe rămân intacte.

Astfel, prin criogenare trandafirii își păstrează toate calitățile, putând fi folosiți și pentru diverse aranjamente florale ieșite din comun. Mai mult, procesul de criogenare în sine este eco-friendly, dat fiind că seva din trandafir este înlocuită cu conservanți.

De ce să optezi pentru a-ți exprima sentimentele cu ajutorul unui trandafir criogenat?

Trandafirul criogenat este unic și poate reprezenta un cadou sublim, indiferent de ocazie. Mai mult, este perfect pentru a-ți exprima sentimentele de dragoste nemuritoare, mai ales că un trandafir criogenat nu va păli niciodată.

Iată de ce să oferi cadou un trandafir criogenat:

Nu are nevoie de întreținere suplimentară

Dacă florile naturale trebuie amplasate la soare, iar apa schimbată de câteva ori, cu un trandafir criogenat această grijă dispare. Astfel, persoana care îi va primi se va bucura de o floare cu aspect natural vreme îndelungată.

Trandafirul criogenat poate decora casa

Datorită aspectului natural și a cupolei din sticlă, trandafirul criogenat poate fi un obiect de decor plin de eleganță și rafinament. În plus, sunt ideali pentru a pune în valoare obiectele de mobilier din locuință sau din birou.

Aspectul nu pălește

Spre deosebire de florile naturale, care au o durată de viață de doar câteva zile după tăiere, trandafirul criogenat își va păstra frumusețea până la 25 de ani.

Trandafirul criogenat este un gest romantic

Indiferent de persoana căreia îi oferi un trandafir criogenat îi transmiți faptul că sentimentele tale sunt eterne, iar în cazul în care vrei să îți impresionezi soția, logodnica sau iubita optează pentru unul de culoare roșie, care deja încarnează deja iubirea adevărată, eternă.

Sursa foto: https://www.maisondor.ro/en/rose-immortal-red

Articole recomandate

Vacanta distrusa de zborul anulat? Poti cere despagubiri de 600 de euro! Vacanta distrusa de zborul anulat? Poti cere despagubiri de 600 de euro!
Pandemia a lovit in companiile aeriene, care au renuntat in ultimii ani la o parte din personal. In contextul sezonul concediilor, acestea nu mai fac fata valului de turisti, iar zborurile sunt anulate din cauza numarului insuficient de piloti. Drepturile clientilor companiilor aeriene si
3 accesorii must-have pentru vara 3 accesorii must-have pentru vara
Accesoriile joaca un rol important in procesul creativ de stilizare a unei tinute. In timp ce o curea bine plasata poate schimba punctul de interes a unei rochii prin marcarea taliei, o pereche de ochelari supradimensionati pot scoate din anonimat o combinatie simpla, compusa dintr-un tricou alb si
7 filme pe care ar trebui sa le vezi inainte de Thor: Love and Thunder 7 filme pe care ar trebui sa le vezi inainte de Thor: Love and Thunder
Fanii filmelor cu super-eroi sunt răsfățați în această vară cu Thor: Love and Thunder, una dintre cele mai așteptate producții din acest an. 8 iulie este data la care apare Thor: Love and Thunder în cinematografe, zi așteptată cu mare
Bauturile verii: vinul, ginul si spriturile sunt in top Bauturile verii: vinul, ginul si spriturile sunt in top
Sosirea iminentă a verii și temperaturile în creștere aduc imediat în minte idei de după-amieze la piscină, întâlniri cu prietenii sau familia, ieșiri în oraș și multe altele. În toate aceste situații, pot apărea
Sezonul concediilor. Legislatia in vigoare si ce faci daca angajatorul nu ti-l acorda? Sezonul concediilor. Legislatia in vigoare si ce faci daca angajatorul nu ti-l acorda?
Dreptul la concediu de odihna anual platit este garantat tuturor salariatilor , iar Codul Muncii reglementeaza clar regulile de acordare a zilelor libere. Legislatia privind concediul de odihna Vara este sezonul concediilor. Multe companii opteaza pentru programarea zilelor libere alocate