Skip to article

1 Mai: Care sunt preturile la cazare pe litoralul romanesc

1 Mai: Care sunt preturile la cazare pe litoralul romanesc 1 Mai pe litoralul romanesc.
1 Mai pe litoral este deja traditie, si fie ca vrei distractie, fie ca vrei odihna, de 1 Mai trebuie sa fii la mare!

Anul acesta pentru mini-vacanta de 1 Mai si Paste petrecuta pe litoral, romanii vor scoate din buzunar sume comparabile cu cele de anul trecut, anunta mandri hotelierii.

Astfel, ei au anuntat ca tarifele la cazare in cazul unui hotel de 2 stele pornesc de la 35 lei de persoana/noapte (aprox 7 euro) pentru un sejur de minim 6 nopti. Tarifele includ in majoritatea ofertelor si micul dejun.

In cazul unui hotel de 3 stele tarifele pornesc de la 75 lei de persoana/noapte (aprox 13 euro) pentru un sejur de minim 6 nopti.

Hotelurile de 4 si 5 stele au tarife ceva mai ridicate, de la 22 euro pe persoana/noapte. Cateva hoteluri ofera demipensiune in acest pret, altele doar mic dejun inclus.

Toti hotelierii anunta de asemenea ca anul acesta ofera pachete de servicii avantajoase, care includ spectacole, divertisment si activitati traditionale.

Articole recomandate

1 Mai pe litoralul romanesc: ce evenimente vor avea loc 1 Mai pe litoralul romanesc: ce evenimente vor avea loc
Anul acesta de 1 Mai, autoritatile locale, hotelierii si proprietarii de cluburi au pregatit numeroase surprize pentru cei ce vor vizita litoralul romanesc.Minivacanta de 1 Mai ii va incanta pe romani cu siguranta, deoarece concertele, festivalurile, expozitiile si paradele se vor tine lant in