Acum poti rezerva sejururi pentru seniori la pret de early booking de la Hello Holidays

Acum poti rezerva sejururi pentru seniori la pret de early booking de la Hello Holidays
  calendar_month   update 20 Ian 2023, ora: 17:38      
Începutul de an aduce oferte excelente la pachetele turistice, astfel că poți profita și îți poți organiza din timp vacanțele pentru 2023. Bineînțeles, există și oferte turistice pentru seniori. În această perioadă, poți achiziționa de la Hello Holidays sejururi pentru seniori, la prețuri de early booking, spre cele mai frumoase destinații din Europa. În continuare, îți prezentăm câteva dintre aceste pachete turistice pentru a-l alege pe cel care ți se potrivește cel mai bine. Poți rezerva oferte direct pe site sau în agențiile Hello Holidays din București și din Sibiu.

Primul pachet turistic din categoria de sejururi pentru seniori este un Program Seniori Sicilia, de 8 zile, cu avionul. Este un program fără limită de vârstă și fără taxă suplimentară chiar și pentru non-seniori. Itinerariul este unul spectaculos și include: Palermo - Monreale - Siracusa - Ortigia - Etna - Taormina - Cefalu - Catania - Riviera Ciclopilor - Insulele Eoliene. Toate acestea pot fi vizitate rezervând excursii opționale în cadrul sejurului. Prețul include biletele de avion București - Catania și retur, bagaj de mână și bagaj de cală în limita a 20 de kg, 7 cazări cu mic dejun în hoteluri de 3 sau 4 stele (în funcție de locație) și ghid însoțitor din partea agenției.O destinație excepțională, potrivită și pentru seniori este și Elveția. Astfel, următorul pachet turistic pe care ți-l propunem este Program Senior Holidays Elveția și Italia de Nord, de 8 zile, cu avionul, fără limită de vârstă sau taxă suplimentară pentru non-seniori. Itinerariul este: Torino - Chamonix - Mont Blanc - Geneva - Laussane - Zermatt - Matterhorn - Montreux - Berna. Cazarea se realizează în orașul Aosta, iar odată ajuns la destinație, poți alege să îți petreci timpul liber așa cum dorești sau să optezi pentru excursii opționale pentru a descoperi destinațiile menționate anterior. În preț sunt incluse biletele de avion București - Torino și retur, bagaj de mână și bagaj de cală în limita a 20 de kg, 7 cazări cu mic dejun și ghid însoțitor.

Rămânem pe tărâmuri italiene și ne îndreptăm spre superba regiune Toscana. Mai exact, îți recomandăm un Program Seniori Toscana, de 8 zile, cu avionul. Itinerariul este unul de vis, așa că îți sugerăm să achiziționezi cât mai multe excursii opționale, pentru a vizita toate obiectivele turistice din zonă. Poți vizita următoarele: San Marino, Bologna, Pisa, Luca, Siena, Cinque Terre, Florența, Elba. Și acest program turistic include biletele de avion, bagaj de mână și de cală și ghid însoțitor.

Încheiem lista de recomandări cu un Program Seniori Holidays Costa del Sol, de 8 zile, cu avionul. Ai ocazia să vizitezi cele mai frumoase destinații turistice, precum: Granada, Sevilla, Cordoba, Gibraltar, Ronda, Mijas, Marbella, Puerto Banus. Prețul include biletele de avion cu bagaj de mână și bagaj de cală incluse, 7 cazări cu mic dejun și ghid însoțitor.

Bineînțeles, pe site-ul Hello Holidays poți găsi și alte oferte de sejururi pentru seniori, pe care le poți achiziționa la prețuri excelente în această perioadă, direct din agentie de turism sau de pe site.

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/loTTPqOed7c

Recomandari