Skip to article

Cele mai populare orase pentru singles

Viata de cuplu este cu siguranta influentata de orasul in care traim.

Tinerii fara partener intre 20 si 29 de ani cauta in orasul in care locuiesc cateva ingrediente esentiale: orase cu diverse oportunitati de lucru, cat mai multi burlaci pe centimetru patrat si multe universitati.

Orasele pe care urmeaza sa le prezentam au fost analizate din urmatoarele puncte de vedere: numarul de tineri care locuiesc in zona respectiva, puterea economica, nivelul de educatie si siguranta al populatiei.

In U.S.A.

San Francisco, California. Atributele esentiale ale orasului sunt: centrele numeroase de distractie, orasul foarte mare cu una din cele mai ridicate rate de burlaci din California.

Los Angeles, California. Cu o populatie de 3,770,590 de oameni, acesta numara nu de mult 40 000 de femei singure. Orasul este punct de atractie pentru mogulii cinematografiei, actori, directori si companii mari de film.

New York, N. Y. Cu o populatie de 8,246,310 de persoane este unul din cele mai mari orase cu numeroase universitati. In ciuda atacului terorist din 2001, New York este inca un magnet pentru marii investitiori, designerii vestimentari, scriitori si multi altii din sectorul cultural si artistic.
Cele mai populare orase pentru singles


Mai enumeram : San Diego, Collorado Springs, Seattle, Portland, Austin, Trenton, Santa Barbara.

In Europa

Desi Amsterdam este cunoscuta ca fiind capitala distractiei si a celor care doresc sa-si gaseasca partener, in Paris, Londra, Praga, Viena puteti gasi acelasi numar de burlaci pe metru patrat.

In Romania

Centrele universitare ale tarii au si cea mai activa viata de noapte. Enumeram: Bucuresti, fiind cunoscut pentru numeroasele cluburi si o viata de noapte intensa.

Iasi, Cluj Napoca, Timisoara , Sibiu sunt doar cateva din orasele unde studentii profita din plin de cea mai frumoasa perioada a vietii lor.

Articole recomandate

4 minciuni pe care ti le spui zilnic si la care ar trebui sa renunti 4 minciuni pe care ti le spui zilnic si la care ar trebui sa renunti
De multe ori, oamenii isi pun singuri piedici. Renunta chiar inainte de a porni un lucru din teama, din comoditate sau pentru ca nu stiu pe ce drum sa mearga. Iata 4 minciuni pe care ti le spui zilnic si la care ar trebui sa renunti. 1. Nu stiu ce sa fac Multe persoane isi consuma timpul si energia
Anul Nou Chinezesc. 20 de curiozitati pe care nu le stii Anul Nou Chinezesc. 20 de curiozitati pe care nu le stii
Anul Nou Chinezesc  este celebrat de peste 20% din populatia lumii. Anul Nou Chinezesc este cea mai importanta sarbatoare din China si a chinezilor din intreaga lume. Iata 20 de curiozitati pe care nu le stii despre Anul Nou Chinezesc. 1. Anul Nou Chinezesc – Festivalul Primaverii In
Cum efectuezi rapid o reincarcare online Orange pentru altcineva? Cum efectuezi rapid o reincarcare online Orange pentru altcineva?
Pentru cei plecati din tara la munca in strainatate, pastrarea legaturii cu cei de acasa este un lucru esential. Din fericire, datorita tehnologiei, sa mentii contactul cu cei ramasi in tara este mult mai usor in prezent, in special atunci cand vrei sa ai o convorbire dintr-o alta tara care este si
Calendar zile libere 2020 Calendar zile libere 2020
2020 este un an bogat in zile libere legale pentru romani. Dintre cele 15 sarbatori legale pentru care se acorda zile libere conform Codului Muncii, 11 sunt anul acesta in timpul saptamanii. Vestea si mai buna este ca 9 dintre ele sunt lipite de weekend, iar asta inseamna mai multe minivacante
Idei de weekend in doi Idei de weekend in doi
Cand ne planuim vacantele luam in considerare cele mai mici detalii pentru a ne asigura ca nu avem parte de surprize care sa ne strice zilele de relaxare. Dar uneori mai e nevoie si de o escapada in doi, extra-concediu, care sa nu va dea prea multe batai de cap la capitolul organizare. Unde va