Cum au profitat doi americani de izolare, dupa ce au ramas blocati in Romania

Cum au profitat doi americani de izolare, dupa ce au ramas blocati in Romania
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
24 Iun 2020, 15:18
       
In timp ce majoritatea oamenilor au fost nevoiti sa stea acasa in timpul izolarii pe perioada pandemiei de coronvirus , doi  americani blocati in Romania au profitat de aceasta pandemiei si au descoperit frumusetile tarii noastre.

Cei doi au ajuns sa descopere frumusetile naturale ale Romaniei si sa-si planifice in continuare visul lor indraznet de a descoperi toate frumusetile tarii.

Jamie Leibert, cunoscut si sub numele de capitanul Manicorn, si partenera sa Sandra au ajuns in Romania in noiembrie 2019, dupa ce s-au plimbat prin mai multe tari europene. Planurile lor s-au schimbat atunci cand pandemia de coronavirus (COVID-19) a lovit, inchizand granitele si fortandu-i sa ramana in Romania mult mai mult decat era planificat initial.

Ambii sunt pasionati de calatoriile de aventura si sporturile aeriene, petrecandu-si cea mai mare parte a timpului in aer liber. Anul trecut, au decis ca este timpul sa descopere Europa. Asa au ajuns in Romania.

In prezent locuiesc in micul oras de munte Breaza, la aproximativ o ora nord de Bucuresti, unde au sansa sa descopere mancarea si ospitalitatea locala. Au gasit Romania ca o tara sigura, cu peisaje frumoase, „o bijuterie ascunsa”.

Criza declansata de noul virus i-a pus pe el si pe partenerul sau de afaceri sa isi inchida compania de evenimente. Convins insa ca a sosit timpul sa-si urmeze visul de a fi primul barbat care sare cu parasuta in fiecare tara a lumii a plecat la drum prin Europa. Odata ce se vor deschide granitele, isi vor continua calatoria europeana, planificand sa viziteze si cateva tari din Africa la sfarsitul acestui an.

Jamie Leibert a vorbit despre viata si proiectele sale, inclusiv ONG-ul Just Care More, precum si despre experienta si planurile lor de viitor din Romania.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Frantura -19-
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
BLOC NOTES A5 96 FILE DICTANDO COPERTA

25 RON   32 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere
Pantofi Meltis Negri
Shop Ele.rochevron_right