Skip to article

Top 5 cele mai cautate statiuni de schi din Elvetia

Top 5 cele mai cautate statiuni de schi din Elvetia
Peisaje impresionante, servicii exemplare și zăpadă garantată -asta îți oferă stațiunile de schi din Elveția. Regiunea alpină are multe de oferit când vine vorba de sporturile de iarnă. Zermatt impresionează nu numai ca fiind cea mai bună zonă de schi din lume, ci mai presus de toate Cantonul Graubünden, care este reprezentat de cinci ori în primele 10 zone de schi elvețiene. Iată cele mai bune zone de schi din Elveția.

Zermatt

Zermatt este situată la poalele faimosului Matterhorn, este o zonă de schi superlativă și, prin urmare, câștigătoarea clară în clasament atunci când vine vorba despre cele mai frumoase zone de schi din Elveția: cu un total de 360 ​​de kilometri de pârtii și peste 60 de teleschiuri, este și cea mai mare zonă de schi din Elveția.

În categoria fiabilității la zăpadă și schiorilor avansați, Zermatt a obținut note de top peste tot, iar zona de schi din Valais are, de asemenea, o gamă foarte bună de opțiuni pentru freerideri. „Dacă nu te poți opri din schiat, Zermatt este potrivit pentru tine în mai multe moduri. Datorită ghețarului, poți schia pe un număr nesfârșit de pârtii aici pe tot parcursul anului ”, spune unul dintre schiorii renumiți. Zona de schi de vară este cea mai mare din Europa, cu până la 20 de kilometri de pârtii.

Laax

Laax / Gaudenz DanuserLaax este cea mai mare zonă de schi din Graubünden. Zona de schi Laax cu stațiunile de vacanță Flims, Laax și Falera, cea mai mare zonă de sporturi de iarnă din Graubünden, pune la dispoziție numeroase oferte pentru snowboarderi și ocupă astfel locul al doilea: un total de patru parcuri distractive fac din regiune locul preferat al snowboarderilor din Elveția. „Fiecare snowboarder ar fi trebuit să meargă cu siguranță la Laax.

Saas-Fee

Saas - Fee Valais este o stațiune potrivită schiorilor avansați și freestyle, atât în ceea ce privește zăpada garantată, ci și pentru că se întinde de la 1.800 la 3.600 de metri. De Zona de schi oferă o selecție largă de pârtii în toate cele trei niveluri de dificultate, dar impresionează mai ales prin numărul mare de piste provocatoare și largi.

Samnaun-Ischgl

Paznaun - IschglIschgl-Samnaun oferă 238 de kilometri de pârtii. Graubünden se poate lăuda cu o altă zonă de schi de top și impresionează cu un număr mare de kilometri de pârtii și teleschiuri: Samnaun ocupă locul patru în clasament. Turiștii beneficiază nu numai de gama largă și variată de pârtii și de condițiile excelente de zăpadă, ci și de oportunitățile après-ski .

Engadin St. Moritz

Zona Engadin St. Moritz din Graubünden ocupă locul al cincilea . Zonele de schi individuale din această regiune nu ar putea fi mai diferite: Turiștii au fost cuceriți de dimensiunea domeniului de schi, de servicii, de condițiile de zăpadă și de gama de opțiuni pentru pasionații avansați de sporturi de iarnă.

Articole recomandate

4 preparate delicioase la cuptor 4 preparate delicioase la cuptor
Cele mai bune rețete la cuptor nu sunt întotdeauna cele mai impresionante, elaborate sau cele mai sofisticate. Rețetele noastre preferate de copt sunt cele pe care le putem face cu ușurință acasă singuri, cu prietenii, familia sau cu copiii. Rețetele la
Reducerile de Black Friday de la FineStore.ro continua pana de Sfantul Andrei! Reducerile de Black Friday de la FineStore.ro continua pana de Sfantul Andrei!
Vesti bune de la FineStore.ro , cel mai mare mare magazin online de bauturi alcoolice! Black Friday continua pana la sfarsitul lunii noiembrie, perioada care coincide cu sarbatoarea Sfantului Andrei. In acest context, reducerile de Black Friday de la FineStore.ro sunt binevenite pentru a le face
Descopera cele mai utilizate 3 tipuri de sudura inox Descopera cele mai utilizate 3 tipuri de sudura inox
Oțelurile inoxidabile, și mai precis oțelurile rezistente la coroziune, sunt o familie de aliaje pe bază de fier, cu o rezistență excelentă la coroziune. Aceste oțeluri nu ruginesc și sunt rezistente la atacul multor lichide, gaze și substanțe
Cele mai utile sfaturi pentru optimizare SEO Cele mai utile sfaturi pentru optimizare SEO
SEO este o denumire englezească prin care sunt definite metodele de optimizare pentru motoarele de căutare. Dacă un site nu este cunoscut, acesta nu are vizitatori, deci nu este de folos. Obiectivul pe care îl are SEO este acela de a-i permite site-ului să se facă
Cele mai populare jocuri de cazinou practicate de femei Cele mai populare jocuri de cazinou practicate de femei
Jocurile și cazinourile au fost o modalitate populară de a ne distra și relaxa. Acestea datează de mii de ani. De la pariurile pe lupte cu animale și până la cursele de cai, oamenii și-au încercat norocul în cel mai creativ mod. Însă