Barfa, un mod de a avansa?

Barfa, un mod de a avansa?
  calendar_month        
S-a descoperit ca barfa la locul de munca este ultima arma aparuta pentru a avansa in functie.

Barfind, esti la curent cu toate. Stii foarte bine cine este cel mai bine vazut, cine are referinte proaste, iti cunosti pozitia in grup si poti sa adopti strategii pentru a urca pe scara ierarhica.

Femeile detin puterea

Avand in vedere ca genul feminin este predispus la un astfel de comportament mai mult decat barbatii, au un avantaj din acest punct de vedere.

Chit ca e vorba despre familie, viata privata, sentimente sau serviciu, femeile simt nevoia de a barfi si de a fi la curent cu toate. Tocmai de aceea ele afla multe secrete care le pot ajuta sa avanseze si sa isi sedimenteze mai bine pozitia in organizatie.

Arta de a barfi

Barfa este o strategie, si ca orice plan bine pus la punct, trebuie sa urmezi anumiti pasi pentru a avea succes. Uite aici mici trucuri pentru a fi o maestra a barfulitelor de tot soiul.

Foloseste pauza de tigara ca pe o oportunitate de a mai afla noutatiile din firma;

Fii sociabila si deschisa cu cei din jurul tau (insa, nu prea deschisa, daca vrei sa nu fi tu cea barfita);

Niciodata sa nu fi vazuta ca barfesti, daca o faci, fa-o cu cap, intr-un mod cat mai discret;

Locul barfei este foarte important. Stii foarte bine ca peretii "au urechi", fii prudenta, nu barfi intr-un loc in care stii ca poti fi auzita. Cel mai bine iesi la aer liber, in afara firmei;De obicei fraza "nimanui nu ii plac barfele" inseamna "nimanui nu ii plac barfele proaste". Tocmai de aceea ai grija ce anume barfesti, sa nu cazi in vulgaritate si sa nu fi considerata taranca din piata care vinde cartofi. Fii inteligenta, barfeste cu cap;

Fa diferenta intre un secret care poate fi folosit ca instrument util pentru scopurile tale si secret care chiar nu trebuie divulgat;

Alege-ti cu grija prietenii de barfulite si gandeste-te bine cine e demn de increderea ta si cine nu. Stii, si ceilalti colegi pot avea acelasi scop, si anume de a avansa prin aceeasi metoda, barfa!

Nu te dezvalui prea mult. Nu da prea multe detalii despre tine. Arunca doar momeala pentru a-l face pe interlocutorul tau sa se simta in largul lui, determinandu-l astfel sa spuna tot;

Tine minte cand sa te opresti. Barfa poate deveni un drog, tocmai de aceea este foarte important sa stii cand sa spui stop si sa faci o pauza. Nu vrei sa cazi in extreme.

Barfind, imbini utilul cu placutul. Esti informata, lucru foarte bun de altfel si te si relaxezi. Acum gata, du-te la birou si fa-ti treaba in continuare, mai e pana la urmatoarea pauza de fumat si de barfulite.

Recomandari