Care sunt rezultatele brandingului personal?

Care sunt rezultatele brandingului personal?
  calendar_month        
Intotdeauna cand vrem sa vindem ceva, fie ca este un pachet de cursuri deschise, fie ca este un produs, fie ca este un bloc de locuinte, trebuie sa avem in vedere finalitatea lor sau rezultatele. Dar care ar fi rezultatele brandingului personal? V-ati gandit de ce este important sa ne cream propriul brand? Indiferent de tipul de afacere pe care il desfasoara, fiecare dintre noi poate beneficia de pe urma construirii unui brand personal puternic si dinamic.

Chiar daca esti freelancer sau esti proprietarul unei afaceri mici sau mari, brandingul personal te ajuta sa iti dezvolti o afacere pornind chiar de la pasiunile tale, abilitatile si convingerile tale. Ele reflecta ceea ce tu esti, nu doar ceea tu poti face !

Prin participarea la cursul nostru deschis cu tema Networking & Personal Branding, veti invata cum sa va creati propriul brand si cum sa ii influentati pe ceilalti pentru a va crea o reputatie puternica in domeniul vostru de activitate. Odata ce o sa va construiti o imagine de persoana de incredere si loiala, clientii si potentialii clienti vor avea o schimbare in comportament, pentru ca vor lucra mai repede si mai sigur cu voi. Oare de ce?

Cum sa incepem sa ne construim brandul personal? Este una dintre intrebarile care mi se pun in mod curent, si este cu adevarat una inselatoare. De cele mai multe ori cand incepem sa ne construim un brand personal, putem cadea in urmatoare capcana: daca ne focusam prea mult pe noi, putem parea egoisti; daca ne focusam mai mult pe produsele si serviciile pe care le vindem, devenim ca toti ceilalti. Si aduce-ti-va aminte ca noi vrem sa fim unici si sa ne diferentiem de ceilalti, pentru ca de aceea dorim sa ne cream ceva personal, care ne defineste doar pe noi.

In tot acest proces avem nevoie de echilibru. Ceea ce trebuie sa facem este sa invatam sa ne cunoastem foarte bine si sa ne gandim foarte clar ceea ce afacerea noastra aduce ca atractie pe piata noastra. Faptul ca vei descoperi cine esti cu adevarat va aduce autenticitatea atat ce necesara intr-o lume de afaceri din ce in ce mai ambigua. De aceea, brandul personal trebuie sa comunice adevaratul TU, iar tu trebuie sa fii congruent cu felul in care te prezinti si cu felul tau de a fi. Care ar fi strategiile de baza pentru crearea unui brand personal? Iata doar cateva dintre acestea, pe care o sa le imbogatiti in urma participarii la acest curs deschis:

a) Cunoaste-te pe tine insuti;
b) Adu un plus de valoare;
c) Fii distins;
d) Ramai vizibil;
e) Creeaza emotie.

Toate aceste strategii vor fi prezentate pe larg in cadrul cursului nostru deschis din data de 8 decembrie 2007 si ii asteptam cu mare drag pe toti aceia care sunt interesati sa se descopere si sa puna prima caramida la constructia unui brand personal de succes, sa ne scrie pe adresa office@nonverbal.ro.

Drd. Mihaela Liliana Stroe
www.nonverbal.ro

Recomandari