Carierele vedetelor

Carierele vedetelor
  calendar_month        
Ii vedem pe micul ecran sau face to face, la cate un concert sau eveniment monden. Ii admiram sau ii invidiem pentru cariera stralucita pe care o au. Insa stim prea putine despre ce meserii au avut ei inainte de a fi ceea ce sunt acum:

Andreea Marin Banica
Andreea Marin s-a nascut pe 22 decembrie 1974, la Roman - Neamt, intr-o zona frumoasa pe care vedeta o descrie mereu cu drag.

Desi a absolvit cursurile Facultatii de Informatica in cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Andreea a fost "prietena" cu televiziunea inca de la varsta de 19 ani, cand a batut la portile TVR Iasi, unde urmeaza si primele cursuri de specializare in jurnalism.

Trecerea de la TVR Iasi la TVR Bucuresti si la jurnalul de stiri a fost un pas important in cariera deja in rapida ascensiune a Andreei Marin, insa succesul deplin vine doar in momentul in care ea devine gazda emisiunii care a consacrat-o definitiv - "Suprize, suprize".

Serban Huidu
Serban Huidu s-a nascut pe data de 16 iulie 1976, la Bucuresti.

Desi a absolvit cursurile Academiei de Studii Europene, Serban n-a profesat niciodata in aceasta directie, cochetand cu radioul inca din vremea studentiei, la un post de radio bucurestean unde, timp de 6 luni, a prestat voluntariat la greu, "furand meserie".

In 1995, Serban s-a angajat la Radio 21, iar lansarea pamfletului "Cronica Carcotasilor" l-a facut cu adevarat cunoscut. Insa consacrarea pe care o astepta a venit 5 ani mai tarziu, cand emisiunea de la radio a fost transpusa si pe micile ecrane, la Prima TV.

Mihaela Radulescu
Mihaela Radulescu s-a nascut la data de 03 august 1969, la Piatra Neamt, intr-o familie de tineri studenti, viitori profesori.

Premianta pana in clasa a 8-a inclusiv, Mihaela lua frecvent note maxime si premii cu "coronita", insa liceul n-a mai gasit-o atat de preocupata de invatatura.

A facut, timp de zece ani, gimnastica ritmica de performanta, la Clubul Sportiv din Piatra Neamt, astfel ca prima optiune pentru facultate a fost, invariabil, I.E.F.S-ul, facultate pe care insa nu a mai absolvit-o.

Nici inscrierile ulterioare la Filologie, Psihologie sau Regie-Film la Facultatea de Arte din cadrul Universitatii Hyperion n-au fost mai cu succes, vedeta neterminand-o pe nici una.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Cel mai gras barbat din lume, scos la plimbare cu remorca
  • person

    "insemnari personale privind cele mai bune exercitii fitness."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right