Cum sa ai o viata frumoasa

Cum sa ai o viata frumoasa
  calendar_month        
Am ajuns la varsta care se apropie incet si sigur de 30 de ani...cand imi dau seama ca cel mai bun lucru in viata este sa faci ceea ce crezi ca e mai bine pentru tine.

Am avut o relatie la distanta timp de mai bine de 3 ani. Tot auzeam ca relatiile la distanta nu rezista sau ca atunci cand ne vom muta impreuna ne vom lovi unul de altul si nu ne vom mai intelege... si ca in concluzie...relatiile la distanta nu dureaza.

Trebuie sa recunosc ca sunt o persoana norocoasa pentru ca am facut intotdeauna ce mi-a stat in puteri pentru a face numai ce vreau si imi place si nu mi se pare ca mi-a fost prea greu...

Ca de exemplu: am calatorit in peste 30 de tari (orase si insule nu le mai stiu numarul pentru ca erau destul de multe si din aceeasi tara) si asta in decurs de aproximativ 2 ani, iar cand nu mi-a mai placut n-am mai facut-o.

Cum sa nu-mi placa sa calatoresc? Atunci cand simti ca incepe sa-ti fie greu departe de cei dragi sau cand tot ceea ce faci devine rutina, dispare entuziasmul pentru locurile vazute si totusi simti ca nu te poti opri, atunci am spus stop.. pentru ca nu mai era la fel de fascinant si scopul de a vedea locuri minunate ale acestei lumi se pierduse, intervenea doar motivul financiar...si daca asta era singurul motiv, pai atunci incerc sa imi combat acest motiv la mine acasa.

Acum am un iubit, locuim impreuna, este omul perfect pentru mine (asa vad eu perfectiunea si asa consider ca exista). Am vrut sa ma mut la o distanta destul de mare de locul natal, m-am hotarat foarte greu, bineinteles ca s-a pus si problema ca el sa se mute in "teritorul" meu, dar pana la urma am ales calea cea mai buna pentru amandoi, si in primul rand pentru mine.

Imi dau seama ca atunci cand fac ceea ce e mai bine pentru mine si celor apropiati mie le e bine pentru simplul motiv ca ma stiu bine.

La fel si in plan profesional, deocamdata imi caut ceva care sa imi placa. Si in ciuda lucrului care se spune ca: "nu poti face intotdeauna doar ceea ce vrei" ma declar o exceptie prin faptul ca fac doar ceea ce imi place si imi face bine, am scrupule si imi castig respectul celor din jur.

Incerc sa fiu sanatoasa pentru a ma bucura din plin de viata mea. Daca suntem optimisti si avem incredere in oameni (a nu se confunda cu naivitatea) totul va merge asa cum vrem sa ne mearga.

Concluzia este: putin egoism - calculat si bine pus acolo unde trebuie ne poate aduce viata pe care o dorim!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

de la un baiat
  • person

    "astazi e o alta zi..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right