Cum sa faci sa lucrezi de acasa

Cum sa faci sa lucrezi de acasa
  calendar_month        
Sunt foarte multe joburi care pot fi realizate cu usurinta lucrand de acasa , chiar daca sefii insista de cele mai multe ori ca angajatii sa vina la birou pentru a le putea supraveghea activitatile.

Totusi, daca iti surade ideea de a lucra de la tine de acasa, poti incerca sa discuti acest aspect cu seful tau.

Expune o propunere, nu o decizie

Spune-o sub forma de propunere si nu ca pe cerere sau ca pe un lucru pe care esti gata sa il faci indiferent de consecinte. Explica-i ca ti-ar fi mult mai usor, ca ai fi mai productiva si ca in taskurile tale nu se pune problema de prezenta obligatorie la birou.

Subliniaza-i avantajele

In primul rand, vei incepe sa lucrezi la ore fixe mereu, fara ca traseul spre birou sa fie conditionat de conditiile meteo, traficul infernal sau alti factori. In plus, datorita internetului si a telefonului vei fi mereu in legatura cu sefii si colegii. De asemenea, ii poti vorbi despre resursele consumate pentru fiecare persoana (apa, electricitate etc) pe care trebuie sa le plateasca pentru fiecare om din birou.

Ajungeti la un compromis

In cazul in care nu este foarte hotarat sa iti accepte propunerea, ii poti sugera sa vii din cand in cand la birou, ceea ce inseamna ca nu rupi legatura si ritmul de la birou. In plus, garanteaza-i ca vei fi acolo la toate sedintele.

Autor: Ana Dragota

Recomandari

Newsletter Ele.ro

rkrr
  • person

    "zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Sandale Gaviria Negre 4
Shop Ele.rochevron_right