Cum sa fii remarcabil

Cum sa fii remarcabil
  calendar_month        
A fi remarcabil inseamna sa fii observat, sa fii retinut in memoria individuala sau colectiva, inseamna sa se vorbeasca despre tine. Si asta pentru ca esti altfel decat ceilalti.

Ele.ro si Editura Brandbuilders te ajuta sa intelegi cum poti crea un produs sau serviciu remarcabil. Aboneaza-te in perioada 20 februarie -12 martie la newsletter-ul Profesie si scrie-ne pe forum ce subiecte legate de mediul profesional ai vrea sa gasesti pe site-ul www.ele.ro si poti castiga una dintre cele trei examplare din cartea Vaca Mov.

Detalii premiu

Intr-o perioada in care suntem martorii unor schimbari economice desfasurate cu foarte mare rapiditate, se pare ca vechea abordare de business nu mai functioneaza. Vaca Mov este expresia memorabilitatii. In fiecare zi, consumatorii se afla in fata multor lucruri ? o multime de vacute obisnuite, pe care le trec cu vederea, dar cu siguranta nu ar uita o vaca mov.

Nu vorbim de o functie de marketing pe care sa o poti aplica sau nu produsului sau serviciului tau. E un principiu inerent. E construit chiar acolo sau nu exista. Punct.

Lucrarea semnata de Seth Godin reprezinta un manifest documentat cu studii de caz relevante, adresat marketerilor care vor sa creeze produse memorabile.


Detalii concurs:


Concursul se desfasoara in perioada 20 februarie -12 martie

Participa la concurs toti cei care s-au abonat la newsletter-ul Profesie in aceasta perioada si care au scris pe forum la tema indicata mai sus;

Castigatorii vor fi afisati pe 13 martie ;

Castigatorii vor primi mail de confirmare la care vor trebui sa raspunda in maximum o saptamana de la data primirii, altfel premiul devine nul.

Castigatorii sunt:

badarau

blue_babe

mary1962

Recomandari