Life Design Academy - pentru implinirea personala

Life Design Academy - pentru implinirea personala
  calendar_month        
Te confrunti zilnic cu probleme, decizii, conflicte si incerci sa le faci fata asa cum stii sau poti. Sunt aceste solutii eficiente? Iti aduc rezolvarea pe care o doresti, te indreapta in directia care te face fericita?

Life Design Academy vine in intampinarea acestor dileme. Cursurile organizate de Life Design Academy sunt axate pe transformarea felului traditional in care oamenii fac lucruri sau se raporteaza la mediul inconjurator, la finalul lor participanti plecand cu instrumente valoroase pe care le pot folosi in viata de zi cu zi pentru a obtine rezultate extraordinare.

Cei care urmeaza cursurile marturisesc schimbari uimitoare in ceea ce priveste increderea in sine, implinirea personala si relatiile cu cei din jur. Gasiti aici cateva din parerile lor.

Pentru luna februarie va puteti inscrie la:

Curs Life Design 12-13 februarie 2011

Cursul Life Design iti da instrumentele pentru a distinge limitele si obstacolele pe care le pui in calea eficientei tale personale in prezent si creeaza un mediu de antrenament pentru a exersa noi posibilitati. Devii constient de trecut si de impactul lui in prezent si rastorni cercul vicios trecut - prezent - viitor. La finalul cursului vei dobandi un mindset care iti va permite sa distingi constant ce nu functioneaza in diverse contexte si sa recreezi noi posibilitati de a ajunge la rezultatul pe care ti-l doresti.

Cursul este organizat in weekend, pe durata a doua zile, intre orele 10.00 si 18.00, in Bucuresti.

Workshop Comunicarea un exercitiu de libertate si putere 17-18 februarie 2011

Workshopul Comunicarea un exercitiu de libertate si putere, desfasurat in doua seri consecutive, cate 3 ore pe zi, se adreseaza tuturor celor care vor sa transforme comunicarea intr-un exercitiu de exprimare libera si puternica si isi doresc sa isi insuseasca tehnici care pot fi puse in practica imediat cu rezultate vizibile. Participarea la workshop va da acces la eliberarea de barierele pe care le ridicam inconstient in calea comunicarii cu ceilalti si va face prezenti la posibilitati nelimitate de relationare cu oamenii.

Recomandari