Sapte motive comune folosite de chiulangii de la munca

Sapte motive comune folosite de chiulangii de la munca
  calendar_month        
Oamenii inventeaza cele mai ciudate scuze cand incearca sa scape o zi de la munca. Unele dintre ele sunt chiar foarte proaste.

De exemplu, am avut o colega care a lipsit foarte mult de la munca. Dupa ceva timp, a fost trimis un mail in care se mentiona ca a murit. Numai ca "ea" nu a dat mailul, ci o persoana cunoscuta a ei a anuntat vestea.

Problema era ca mailul a fost trimis de la aceeasi adresa de IP si viata ei de pe Facebook a continuat sa existe. Mai jos am enumerat sapte motive comune folosite pentru a scapa de la munca.

7.Am vomitat toata noaptea
Chiar ai avut aceasta problema toata noaptea? Daca ai mai folosit aceasta scuza si inainte si nu a fost adevarat, rusine.

6.Un membru al familiei a murit
Rusine si pentru aceasta scuza. Ai inventat vreodata un membru al familiei si i-ai spus sefului tau ca a murit? Daca da, atunci roaga-te sa nu se intample cu adevarat.

5.Copilul este bolnav
Ai sunat vreodata sa spui ca trebuie sa stai acasa si sa ai grija de copilul tau bolnav? S-ar putea sa fii prinsa daca cel mic iese la joaca in fata blocului si seful tau trece cu masina de la munca. Copilul parea destul de bine.

4.Trebuie sa-mi rezolv o problema personala
Ok, ce este aceasta problema personala despre care vorbesti. Cand spui "problema personala", iti faci seful sa-i fie team sa intrebe despre ce e vorba.

3.Intoxicatie alimentara
Ai mancat de la fast-food seara trecuta, iar acum te-ai trezit cu intoxicatie alimentara. Da, ai parut foarte bolnava la telefon...asta pana sa-l inchizi.

2.Am avut o noapte proasta
O noapte proasta pentru sex? O noapte proasta pentru baut? O noapte proasta pentru ce? Cand spui ca ai avut o noapte proasta, stii ca seful nu te va intreba de ce.

1.Cauciuc spart
Motivul numarul unu "Am un cauciuc spart". Ok, atunci de ce ai aceleasi cauciucuri pe care le-ai avut si data trecuta cand ai lipsit de la munca? Hmm....

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Visul unei nopti de vara
  • person

    ""esti aerul meu""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right