Simboluri feng-shui pentru succes in cariera

Simboluri feng-shui pentru succes in cariera
  calendar_month        
Simbolurile Feng Shui te pot ajuta sa avansezi in cariera, sa ai o relatie buna cu seful si sa castigi din ce in ce mai multi bani.

Secretul este sa crezi cu adevarat in simbolurile pe care le asezi strategic in locuinta ta.


Dragonii, broastele testoase, clopoteii de vant, monedele cu ata rosie sau pomul din ametist sunt doar cateva dintre simbolurile care te vor ajuta sa ai o cariera de succes!

Pomul ametist

Daca relatia cu seful "scartaie", in cazul in care nu te intelegi prea bine cu ceilalti colegi sau pur si simplu nu reusesti sa avansezi in cariera, bazeaza-te pe forta copacului cu ametist. Acesta iti va asigura armonia la locul de munca si te va ajuta sa iti imbunatatesti relatiile cu cei din jur. De asemenea, pomul cu ametist te ajuta sa ai mai mult noroc pe partea financiara si sa ai mai multe oportunitati in cariera.

Sfat: pozitioneaza pomul cu ametist in partea de nord a locuintei.


Broasca cu 3 picioare

Cunoscuta si sub numele de broasca banilor sau Chan Chu, broasca cu 3 picioare este extrem de utila pentru cei care lucreaza in locuri in care se poate castiga din comision sau bonusuri. Se poate aseza acest simbol langa birou sau in diagonala usei din fata casei.

Monede chinezesti

Cele 3 monede chinezesti, prinse cu ata rosie, iti vor aduce norocul in ceea ce priveste partea financiara. Achizitioneaza cele 3 monede si tine-le mereu in portofel. Sansele sa primesti un bonus sau o marire de salariu sunt foarte mari.


Chi Lin

Chi Lin este un inorog chinez, o creatura mitica aducatoare de noroc celor care au probleme la locul de munca. In plus, daca este pozitionat la intrarea in casa, te va proteja de ghinion si de persoane rau-voitoare.

Clopotei de vant

Sunetele melodioase ale clopoteilor de vant alunga spiritele rele, imbunatatesc starea de spirit si iti aduc un flux de energie pozitiva, numita "chi". Mai mult decat atat, clopoteii de vant iti imbunatatesc sansele de a avansa in cariera si de a avea mai multi bani.

Atentie! Pe langa simbolurile Feng Shui, bazeaza-te pe puterile tale, pe cunostintele tale si pe munca prin care sa dovedesti ca esti cea mai una in domeniu.

Alte sfaturi

Foloseste-te de culorile vibrante, feng-shui. Acestea stimuleaza creativitatea si te protejeaza de gandirea si ideile plictisitoare, neconstructive.

Culorile feng shui sunt:

Metal: alb si gri
Apa: albastru si negru
Lemn: verde si maron
Foc: rosu, portocaliu, mov, roz, galben
Pamant: galben pal, bej, nisipiu etc.

Opteaza pentru mini fantana arteziana. Apa constant curgatoare aduce in casa ta energiile pozitive, indiferent de domeniu. Apa curgatoare te va ajuta sa ai succes in cariera, sa ai o stare de sanatate mai buna si o relatie sentimentala reusita si implinita.

Pozitioneaza o planta mica la intrare. Dezvoltarea plantei stimuleaza avansarea carierei tale. Este recomandat ca planta sa aiba frunze rotunde si nu ascutite. Acestea din urma taie energiile pozitive si le stimuleaza pe cele negative.

Autor: Ana-Maria Dragota
Recomandari