Ce sa NU faci la interviul de angajare

Ce sa NU faci la interviul de angajare
  calendar_month        
Cu totii am mers la interviuri de angajare si am invatat din experienta proprie sau a altora ce nu e bine sa facem. Nu-ti roade unghiile. Nu te fatai pe scaun. Nu intrerupe. Nu-ti vorbi de rau fostul angajator.

Pe acestea le stim si ne dam seama ca daca le-am face, ne-am descalifica instantaneu. Insa unii candidati duc gafele la un nivel superior. Dintr-o statistica facuta in 100 corporatii americane au iesit la iveala urmatoarele fapte . Amuzati-va si nu le copiati!

Candidatul a spus ca este atat de calificat, incat daca n-ar obtine jobul ar fi o dovada ca managementul companiei este incompetent.

Candidatul s-a intins pe podea pentru a completa CV-ul.

Si-a adus cainele urias la interviu.

Mesteca guma si facea non-stop baloane.

Radea in continuu la un interviu serios.

Candidata purta un walkman si spunea ca poate sa asculte si intervievatorul si muzica in acelasi timp.

Candidatul chel s-a scuzat dintr-o data. S-a intors in birou in cateva minute, purtand o peruca.

Candidatul l-a provocat pe intervievator la skandenberg.

A cerut CV-ul intervievatorului pentru a vedea daca acesta este destul de calificat ca sa aprecieze valoarea candidatului.

A zis ca nu a luat pranzul si a inceput sa manance un hamburger si cartofi prajiti in biroul intervievatorului.

Fara sa spuna un cuvant, candidatul s-a ridicat si a plecat in mijlocul interviului.

Omul purta trening la un interviu de angajare pe postul de vicepresedinte financiar.

Spunea ca daca ar fi fost angajat, si-ar demonstra loialitatea tatuandu-si logo-ul companiei pe antebrat.

Intrerupea interviul pentru a vorbi la telefon cu psihologul si cerandu-i sa raspunda acesta la intrebari in locul lui.

Nu voia sa se ridice de pe scaun pana cand nu era angajat. Managerul a trebuit sa cheme politia.

Cand angajatorul l-a intrebat despre hobby-uri, candidatul s-a ridicat si a inceput sa danseze step in biroul acestuia.

Mergea inainte si inapoi pe covorul din biroul intervievatorului si apoi i-a spus acestuia ca trebuie sa fie foarte bine vazut in companie din moment ce i s-a oferit un covor atat de gros.

A luat un pieptene din poseta sefei, s-a pieptanat si apoi a plecat.

A scos o camera foto Polaroid si i-a facut o poza intervievatorului. Zicea ca strage poze cu toti angajatorii.

Cat intervievatorul vorbea la telefon, candidatul a luat o revista Penthouse, s-a uitat doar la poze si s-a oprit indelung asupra posterului.

In timpul interviului a inceput sa sune alarma de la telefonul candidatului. Acesta a oprit-o, si-a cerut scuze si a spus ca trebuie sa plece la alt interviu.

In timpul interviului, candidatul a fost sunat de sotie. Intervievatorul l-a auzit cand o intreba pe nevasta-sa: "Ce companie? Cand incep? Ce salariu am?" si s-a gandit ca nu mai e interesat de compania sa. Candidatul a raspuns prompt: "Mai sunt interesat, daca-mi dati un salariu mai mare!". El nu a fost angajat, iar angajatorul a aflat mai tarziu ca de fapt nu primise nicio alta oferta la telefon, ci fusese doar o smecherie pentru a obtine o oferta mai mare.

Candidatul a scapat servieta din mana. Cazand, ea s-a deschis si de acolo au iesit piese de lenjerie intima feminina, machiaj si parfum.

Si-a scos pantoful si soseta din piciorul drept, apoi a scos din geanta o pudra si s-a dat cu ea pe picior si in pantof. In timp ce se incalta a precizat ca medicul i-a zis sa foloseasca pudra de 4 ori pe zi si ca acum era timpul.Fluiera cand intervievatorul vorbea.

A intrebat cine e gagica din poza, iar cand angajatorul i-a spus ca e sotia sa, el a intrebat daca e acum acasa si ca ar vrea numarul ei de telefon. Angajatorul a chemat paza.

A vomitat pe biroul angajatorului, iar apoi a inceput sa puna intrebari despre job, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Recomandari