Cum e sa fii asistent de vedeta?

Cum e sa fii asistent de vedeta?
  calendar_month   update 05 Ian 2010, ora: 16:08      
Crezi ca ti-ar placea job-ul de asistent al unei vedete? Iata ce ar trebui sa stii!

Poti sa faci multi bani

Vedetele vor avea mereu nevoie de un asistent, indiferent ca economia e in dezvoltare sau in recesiune. Iar daca vei lucra pentru ele zi si noapte si-ti vei demonstra loialitatea, poti sa fii sigura ca vei fi rasplatita gras.

Trebuie sa fii dispusa la calatorii

Nu poti avea viata privata atunci cand lucrezi pentru o vedeta, caci unele dintre acestea nu stiu nici macar unde-si vor petrece urmatoarele 12 ore, lucru valabil si pentru asistentii lor personali. Intr-o zi poti sa fii in tara, a doua zi prin Europa si urmatoarele trei luni prin America.

Nu toate vedetele sunt la fel de dragute cu angajatii precum George Clooney

George Clooney est iubit de fani, dar si de angajatii sai. Ultima sa asistenta a fost atat de fericita la job incat a ramas cu el 8 ani. La fel de dragute se vorbeste c-ar fi si Sarah Jessica Parker si Angelina Jolie.

Probabil ca nu vei ajunge faimoasa...

Nu vei fi niciodata persoana din lumina reflectoarelor (doar daca nu cumva esti noul sofer al Monicai Columbeanu !). Va trebui sa te multumesti cu acest statut. In schimb, vei avea puterea de a decide cu cine se intalneste si cu cine nu se intalneste vedeta.

... dar nu se stie niciodata!

Toata lumea trebuie sa inceapa de undeva, si s-ar putea ca zilele tale de incarcat telefoane si comandat produse cosmetice sa te conduca pana la urma spre o cariera in televiziune sau in modelling.Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right