Joburi de top pentru tineri

Joburi de top pentru tineri
  calendar_month        
Cele mai importante companii multinationale ii asteapta pe tinerii cu studii superioare la cel mai mare targ de cariera din Romania.

Peste o suta dintre cei mai doriti angajatori se vor afla, in perioada 26 - 27 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti, la cea de-a treia editie a targului de joburi - Angajatori de TOP. Acest eveniment aduce perspectiva unui job bine platit mai aproape de tinerii profesionisti. Targul este dedicat tinerilor profesionisti cu studii superioare, care au experienta de pana la cinci ani.

In aceasta perioada, Sala Palatului va gazdui un numar de 110 angajatori de top, 80% companii multinationale, ce vor veni in intampinarea ambitiilor de cariera ale vizitatorilor cu oportunitati foarte atractive. Cu suportul primit la standurile companiilor si aplicare la fata locului, tinerii au posibilitatea de a parcurge intr-un interval de timp relative scurt etapele procesului de recrutare si selectie, sansele lor crescand considerabil.

"Nu mai este un dubiu ca evenimentul ofera sanse reale pentru tinerii profesionisti care isi cauta un job. La editia din primavara cele mai multe companii au selectat persoane pentru pozitiile vacante, astfel incat peste 600 de tineri si-au inceput cariera la Angajatori de TOP", spune Ana Giurca, consultant Catalyst Solutions.

Si la aceasta editie, ofertele sunt din industriile in crestere: Auto, FMCG Retail, Bancar&servicii financiare, IT, Telecom, Servicii& BPO, Tehnica, Consultanta, Energie&petrol, Real Estate si Constructii.

Datorita succesului pe care l-au avut prezentarile de companie in randul tinerilor profesionisti la editia trecuta, acum 27 de companii au rezervat in programul evenimentului 45 de minute in care vor prezenta ofertele si programele pe care le-au pregatit pentru atragerea acestora.

De asemenea, in cadrul evenimentului va fi lansat programul "TOP Talents Romania" - un proiect innovator pentru piata de resurse umane din Romania, care urmareste sa identifice si sa incurajeze tinerii cu potential si abilitati deosebite. Proiectul se adreseaza studentilor din ultimii doi ani terminali, dar si tinerilor profesionisti cu maxim 2 ani de experienta.

Evenimentul va fi deschis in intervalul orar 10,00 - 18,00, iar intrarea este gratuita.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

articol interesant
  • person

    "Cultura"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right