Joburi de vara in Hawaii si Las Vegas

Joburi de vara in Hawaii si Las Vegas
  calendar_month        
Companiile din Romania de Work and Travel in Statele Unite au inceput recrutarile pentru sezonul 2008, venind cu oferte tentante pentru studenti. Hawaii, Las Vegas si Florida sunt doar cateva din orasele in care tinerii isi pot petrece vacanta de vara.

Cel mai cunoscut program de schimb cultural pentru studenti, Work and Travel USA, se adreseaza studentilor, masteranzilor si doctoranzilor la zi si se desfasoara pe timpul vacantei de vara. Pentru anul viitor, liderii de piata din domeniu apreciaza o crestere de 50% al numarului de studenti care vor pleca in America prin acest program.

American Experience, lider in Romania pe domeniul recrutarii fortei de munca si al programelor de schimb cultural pentru Statele Unite, detine 35% din totalul pietei de Work and Travel, avand cel mai mare numar de studenti inscrisi in program. In 2007, numarul total de studenti care au plecat in America prin intermediul acestui program a fost de 7500, iar pentru 2008 se estimeaza o crestere cu peste 50% fata de anul curent.

Conform site-ului www.americanexperience.ro, pentru anul viitor, American Experience propune o serie de pachete cu destinatii speciale pentru cei care doresc sa participe in program. "Am reusit sa punem la dispozitia studentilor o serie de pachete cu locuri limitate in locatii speciale. Locuri precum Hawaii, Las Vegas, Florida, Ocean City sau California pot deveni acum destinatia studentilor care doresc sa petreaca o vara dincolo de ocean avand un job de vara. Motive sunt destule. Noi oferim o varianta imbunatatita a programului Work and Travel, punand la dispozitia studentilor pachete customizate, in zone turistice foarte vizitate si cunoscute. Aici au sansa de a locui in cele mai "hot" locuri din America, unde oportunitatile de castig si de gasire a unui al doilea job sunt mai numeroase" spune Mihai Paun, General Manager American Experience Romania.

Pentru sezonul 2008, American Experience propune un total de 9 locatii speciale de Work and Travel in America, grupate in cate 3 pachete customizate pe gusturile tuturor - Beach & Sun, Adventure si Lifestyle.

"Programul Work and Travel in Statele Unite este o oportunitate unica pentru studentii romani. Sa vezi America din studentie sa poti lucra si castiga bani exact ca un american este o experienta extraordinara. Studentii romani s-au aratat mereu interesati de lucruri noi, care le pot schimba viata considerabil si care ii pot ajuta real in ascensiunea lor profesionala. Toate aceste lucruri justifica dezvoltarea si cresterea itneresului pentru acest program in Romania" a mai adaugat Mihai Paun.

Numarul stundetilor din Romania reprezinta 7% din totalul tinerilor care participa la acest program. Cu un venit mediu net de 5000 de dolari in urma celor 4 luni de munca in Statele Unite, cei 7000 de studenti romani au adus in tara 35 de milioane de dolari in sezonul 2007.

Mai multe informatii despre programele work and travel aici .

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Bancuri cu ardeleni
  • person

    "bancuri, bancuri seci, bancuri cu bula, top bancuri, bancuri cu alinuta, bancuri cu blonde..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right