Sapte motive pentru care esti inca somer

Sapte motive pentru care esti inca somer
  calendar_month        
Stii ce? Ma pot gandi la ce cel putin sapte motive pentru care esti inca somer si nu, nu este vorba despre criza financiara sau recesiune. Continua sa citesti si vei afla cateva dintre greselile pe care s-ar putea sa le faci in cariera.

7.Dormi toata ziua

Daca dormi toata ziua nu te vei putea angaja niciodata. Totodata, un somn foarte indelungat nu este sanatos si provoaca depresie.

6.Nu va bate nimeni la fereastra ta

Trebuie sa-ti spun ca nu poti sta pur si simplu sa astepti un job care sa-ti bata in geam si sa-ti zica "psst, hei, sunt eu, un job...unul bine platit". Nu, asta nu se va intampla. Trebuie sa iesi din casa si sa cauti unul.

5.CV-ul tau este neglijent

Daca CV-ul tau este neglijent, atunci sansele de a obtine un job sunt destul de mici. Trebuie sa-l aranjezi. Asigura-te ca CV-ul nu contine erori, greseli de scris sau minciuni care pot fi verificate usor. Dupa aceea s-ar putea sa primesti o slujba.

4.Telefonul tau este oprit sau scos din furca

Daca ai mobilul inchis sau fixul nu functioneaza, sunt semne clare in legatura cu neputinta obtinerii unui job. Incearca sa le faci functionale si s-ar putea sa sune.

3.Preferi sa stai acasa

Da, poate aceasta afirmatie suna rautacioasa, dar imi pare rau. Exista oameni care prefera sa traiasca in afara sistemului, refuzand sa se angajeze. Sper din tot sufletul ca nu acesta este motivul pentru care nu ai un job inca. Am vazut stiri unde oamenii vorbeau despre castigurile pe care le fac daca sunt someri, castiguri mai mari in comparatie cu o slujba pe salariu minim, asa ca au ramas pe acest statut.

2.Nu crezi in tine

Daca nu ai incredere in tine, crezi ca vei ajunge undeva in viata asta? Eu nu. Daca nu crezi in tine, atunci nu arati nici incredere altora, in cazul nostru unui angajator. Tu ai angaja pe cineva in aceasta situatie?

1.Nu esti potrivit pentru job

Motivul pentru care esti inca somer poate sa fie si ca nu esti potrivit pentru job-urile la care aplici. Poate tintesti prea sus si prea repede. Oricine trebuie sa porneasca de undeva in viata si sa-si faca singuri cariera. Aplica la job-uri pe care esti sigur ca le poti face, nu la cele la care visezi. Da, aceste slujbe au un salariu mic, dar cum am mai spus, toti trebuie sa plecam de undeva.

Recomandari