4 metode de a face bani cand ai ramas fara job

4 metode de a face bani cand ai ramas fara job
  calendar_month        
Desi serviciul este calea conventionala pentru a castiga bani, uneori trebuie sa gandesti mai altfel decat ceilalti pentru a putea gasi surse de venit din alte parti. Iata la ce te poti gandi pentru a face bani cand ramai fara job!

1. Recicleaza

Gandeste-te cate cutii, conserve, sticla si PET-uri arunci in fiecare zi! Strange-le in camara sau pe balcon, iar cand se strang suficient de multe si nu mai ai loc de ele, du-le la centrele de reciclare. Sigur, nu vei strange sume colosale de bani, insa tot e ceva!

2. Babysitting

Cu aceasta meserie nu vei ramane niciodata fara job! Uneori ajuta daca ai experienta, insa daca se intampla sa cunosti familii care au nevoie de bona , nu strica sa intrebi!

Oamenii prefera sa angajeze pe cineva cunoscut in locul strainilor. Asadar, daca ai prieteni care sunt deja parinti, ofera-te sa ai grija de copii intr-o seara, fara bani de prima data, iar daca iese bine, vei beneficia atat tu, cat si ei!

3. Vanzari pe internet

Oamenii cauta chilipiruri in acest moment. Cu siguranta ai prin casa lucruri functionabile, pe care nu le mai utilizezi sau pe care nu le-ai folosit niciodata. Acestea pot fi adevarate comori pentru altcineva.

In loc sa te impiedici de ele prin casa si sa ai de pe ce sa stergi praful, vinde-le pe site-urile care se ocupa cu asa ceva sau pe forumuri.

Oamenii cumpara orice daca stabilesti un pret bun, iar vremurile economice grele ii fac sa se indrepte din ce in ce mai mult spre lucruri ieftine.

Incearca-ti norocul si, daca stii sa faci afaceri, poti castiga mai mult decat ti-ai imaginat!

4. Profesor inlocuitor

Vorbeste la scolile unde ai studiat, cu fostii profesori, si poate te ajuta cineva. Mai ales daca ai facut in facultate si cursurile de pedagogie, s-ar putea sa-ti gaseasca cineva un post de profesor inlocuitor. Daca nu, mai putea macar sa dai meditatii la o materie care te-a pasionat.

Aceste sugestii nu sunt foarte banoase, insa pot fi de ajutor atunci cand te vei prezenta la un interviu si vei arata ca totusi nu ai stat degeaba, ci ai invatat ceva in timpul in care ai stat fara serviciu.

Recomandari