Bursa Binelui , singurul loc in care binele este tranzactionabil

Bursa Binelui , singurul loc in care binele este tranzactionabil
  calendar_month        
Astazi dai un Like, maine doua, plus un Share, pentru ca asa se face pe Facebook, cand vrei sa ajuti pe cineva. Totusi, te-ai gandit cat de mult conteaza acel Like?

Platforma `Bursa Binelui!`, un proiect creat si sustinut de catre BCR si Euplatesc, a fost lasanta pentru a sustine implicarea activa in cauzele sociale, care au nevoie de actiune reala in afara Facebook si a diferitelor alte retele sociale.

Platforma multifunctionala, `Bursa Binelui!` sprijina Organizatiile Non-Guvernamentale care au nevoie de ajutor pentru a-si desfasura proiectele, punandu-le la dispozitie un instrument simplu de folosit, cu ajutorul caruia sa poate strange fonduri de la donatorii individuali aA€A" este o platforma care usureaza procesul de donatie.

Mai concret, Organizatiile Non-Guvernamentale isi pot crea pagini de profil pe care sa isi prezinte activitatea, iar persoanele fizice pot alege sa devina voluntari pentru organizatie sau sa doneze bani pentru sustinerea diverselor proiecte.

Principalul beneficiu al platformei `Bursa Binelui!` consta in donatiile necomisionabile, incurajand astfel donatorii care vor sa partiticipe cu sume mici, pentru ca la 5 lei donati, 5 lei ajung in contul ONG-ului.

Pe `Bursa Binelui!` Faptele bune sunt contorizate zilnic de Indicele de Fapte Bune (IFB:RO), singurul indice bursier care masoara tranzactiile cu BINE ale aA€AzjucatoriloraA€At - organizatii, donatori, voluntari si, suporteri.

Fiecare poate sa ajute cresterea Indicelui de Fapte Bune in Romania, inscriind organizatii non-profit aflate la inceput de drum, prin donatii, sau prin voluntariat pentru proiectele inscrise.

Investiti, investiti, investiti!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Iubire nu are timp trecut
  • person

    "iubirea nu are timp trecut!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right