Contul de economii la vedere

Contul de economii la vedere
  calendar_month        
Economii la vedere este cel mai nou produs de economisire oferit de Banca Transilvania , lansat in aceasta luna cu o dobanda anuala de 6,5%, respectiv 7%, in functie de nivelul sumei din cont. Banca da, astfel, clientilor sai persoane fizice, posibilitatea de a dispune oricand de banii din cont, dar si de a depune sume pe toata perioada de constituire a depozitului, in functie de optiunea fiecaruia, atata timp cat exista un sold de minimum 1.000 RON.

Economii la vedere este un depozit constituit pe termen de 1 an, dobanda bonificandu-se si capitalizandu-se lunar in contul de economii la vedere.

In plus, toate persoanele care apeleaza la un cont de Economii la Vedere pana in data de 31 martie a.c. vor primi si un abonament Internet-banking BT24, gratuit pe o perioada de 6 luni. Astfel, Banca Transilvania ofera nu numai randamente avantajoase dar faciliteaza clientilor sai accesul la banii proprii, de oriunde, in conditii de confort, mobilitate si beneficiind de consultanta gratuita.

Dobanzile anuale atractive, de 6,5% pentru sume intre 1.000 si 10.000 RON, respectiv de 7% pentru sume de peste 10.000 RON, dar si accesul nelimitat la banii din contul de Economii la Vedere, sunt atribute care confirma inca o data preocuparea Bancii Transilvania pentru o oferta de produse avantajoase, dedicate clientilor sai.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

1
  • person

    "...pentru fotografii amatori"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right