Cosmetice in rate prin CARDFINANS AVANTAJ

Cosmetice in rate prin CARDFINANS AVANTAJ
  calendar_month        
Intr-un climat in care piata de carduri din Romania este in continua dezvoltare, dar si datorita volumului mare de cumparaturi efectuate in rate, Finansbank a creat CARDFINANS AVANTAJ; prin intermediul acestuia, posesorul se poate bucura de toate avantajele unui card de credit international, emis sub licenta MasterCard, cat si de facilitatea de a achizitiona bunurile/serviciile dorite, in rate cu dobanda 0%, de la toate magazinele partenere Finansbank.

CARDFINANS AVANTAJ - este un card unic in Romania, fiind primul card de credit international, cu dobanda 0% pentru cumparaturi cu plata in rate, efectuate la magazinele partenere Finansbank din Romania.

Cardul poate fi utilizat pentru o paleta larga de achizitii: de la bijuterii la bilete de avion, vacante, haine si accesorii, cosmetice sau decoratiuni interioare, plata in baruri, hoteluri sau restaurante.

CARDFINANS AVANTAJ MasterCard Standard si CARDFINANS AVANTAJ MasterCard Gold sunt carduri de credit internationale in LEI, pentru persoane fizice, prin intermediul carora posesorul de card poate dispune de o linie de credit acordata de catre banca, pe baza unei analize de tip scoring, cat si de fondurile proprii existente in contul de card.

Pentru CARDFINANS AVANTAJ, FINANSBANK ofera perioada nelimitata de creditare, cu conditia efectuarii rambursarii lunare a sumei minime de 5% din suma totala utilizata; de asemenea clientul poate retrage intreaga limita de credit acordata de catre banca. Pentru cardurile de credit banca nu solicita giranti sau alte garantii suplimentare.

La sfarsitul lunii iunie FINANSBANK (Romania) S.A. a emis peste 49.000 carduri de credit, atat CARDAVANTAJ cat si CARDFINANS.

Cei care doresc sa aplice pentru un card din oferta FINANSBANK o pot face prin intermediul sucursalelor, cu ajutorul echipei de Vanzari Directe sau on-line, pe site-ul www.finansbank.ro . De asemenea, banca pune la dispozitia clientilor sai o linie telefonica gratuita pentru orice intrebari si informatii legate de CARDFINANS AVANTAJ: Tel Verde 0800.800.700.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Pentru un nou inceput
  • person

    "exprima-te cu ajutorul pozelor"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right