Se fac bani pe net?

Se fac bani pe net?
  calendar_month        
Ne folosim de internet pentru a ne face cumparaturile, pentru a citi ziarul, pentru a da comanda de tricouri, de joculete, pentru a comunica cu prietenii nostri, pentru a vedea poze inedite, etc. S-au gandit oare oamenii atunci cand au inventat internetul ca vor declansa o noua "revolutie tehnologica"? Este internetul "bun" sau "rau"?

Internetul a devenit mai mult o sursa de fun, insa este si o insemnata sursa de bani; a devenit un mediu al afacerilor. Iata doua cai prin care poti obtine profit SIGUR pe internet: vanzare de bunuri si servicii ori din vanzarea spatiului publicitar.

Oamenii au inceput sa intrebe din ce in ce mai des cum pot sa faca bani pe net. Sunt romanii inventivi si cunoscatori in ale tehnologiei, insa tot sunt prinsi in capcanele internetului. Intalnim din ce in ce mai multe oferte de job pe internet prin care efortul este minim, remuneratia mare, si timp putin. Hai sa ne informam si vom descoperi ca nu tot ceea ce zboara se mananca..


Care sunt metodele...

Primesti un mail in care ti se ofera in schimbul unui click pe un site anume, sau inscrierea pe site si clickuri pe banerele de publicitate, cativa centi sau dolari. Sumele difera. Ce nu stiu oamenii de fapt este ca ei devin angajatii neplatiti ai acestor site-uri care obtin bani de pe urma lor. Multi bani.Insa ce fac site-urile care va promit bani?

De cele mai multe ori acestea au contracte cu alte firme ale caror bannere de publicitate se afla pe site-ul care va promite bani. Acesta incaseaza bani de la clientul sau, cel care are bannerul, in functie de numarul de vizitatori directionati de pe site-ul escroc. Ce face el de fapt? Site-ul escroc incaseaza o multime de bani din vanzarea spatiului publicitar, iar dvs. nimic. Nu numai ca este o pierdere de timp, dar nici nu ofera plata promisa.

Atentie mare la mailuri

Se va intampla sa primiti mailuri pe care sunteti rugati sa le cititi, iar in schimbul acestui serviciu sa primiti bani. Aceasta reprezinta o alta metoda de inselaciune. Cum? Tu primesti mail, iar cand il deschizi, site-ul escroc primeste feedback cu care se poate "lauda" in fata clientilor carora le vinde spatiu de publicitate ca cei care intra pe site-ul lor, si curand redirectionati, sunt interesati de serviciile lor.

Site-ul escroc isi asigura clientii ca va trimite mailuri cu banere de publicitate bazei sale de date pentru a le promova serviciile, iar din casuta dvs de mail va porni un mesaj catre client ca dovada a escrocilor ca isi fac datoria de promovare. Cel mai tragic este ca nu numai dvs veti fi victima unei astfel de inselaciuni dar si clientii site-ul escroc care le va "oferi" o publicitate oarba in schimbul unor sume mari de bani. Aveti grija printre care va aflati: cei care dau clickuri sau care platesc publicitatea aceasta oarba.

Plata sau neplata?

Se va intampla sa dati de site-uri care pentru "efortul" depus sa va remunereze. Acest lucru nu se va intampla decat de 2 sau de 3 ori. Ei va vor cere sa va faceti cont pe site-ul lor, sa dati click pe bannerele publicitare, va vor trimite bani o perioada, si apoi deloc. Aveti grija la acest tip de promisiuni pentru ca acesti bani de cele mai multe ori nici nu acopera cheltuielile de internet sau de curent.
De cele mai multe ori, cei care cad in astfel de capcane nu au bani sa dea in judecata proprietarii site-urilor false pentru ca acestia sunt straini, iar costurile sunt mari.Nu va dati datele personale! 77966.jpg


Internetul face foarte multe victime. De cele mai multe ori lor li se cer datele personale in vederea inregistrarii pe un site, iar oamenii de buna credinta sunt inselati. Ei va vor vinde aceste date personale si se vor folosi de ele pentru promovarea mesajelor de tip spam.
Cu cat mai multe informatii, cu atat mai multe pagube. Nu va lasati pacaliti, iar daca dvs. credeati ca puteti sa faceti bani pe net, ar fi momentul sa va reprofilati.

Mult succes!

Recomandari