5 idei de job-uri pentru acasa

5 idei de job-uri pentru acasa
  calendar_month        
Job-ul de acasa este principalul vis pentru multe femei care isi doresc sa isi supravegheze copiii si sa petreaca mai mult timp cu familia.

Acest fel de a gandi poate fi o capcana deoarece job-urile de acasa tind sa te acapareze si sa nu stii cand sa te opresti din a munci.

In Romania, reteaua job-urilor de acasa nu este foarte dezvoltata, insa exista cateva domenii in care poti investi pentru a lucra la domiciliu.

1. O firma cu hainute sau accesorii poate fi usor administrata de acasa. Plateste un profesionist sa iti creeze un site web cu plata online si sistem de ramburs, gaseste distribuitori pentru hainele sau accesoriile pe care doresti sa le comercializezi si pune-te pe treaba.2.Web designerul - poate lucra foarte simplu de acasa si plata va fi facuta la sfarsitul fiecarui proiect, daca te pricepi le design, nu ezita sa iti arati disponibilitatea pentru colaborare firmelor de profil.

3.Editor. Stii sa scrii foarte bine si iti doresti sa lucrezi in domeniul jurnalismului? Trimite un cv revistelor si ziarelor cu care doresti sa colaborezi, ataseaza cel mai bun articol al tau si incepe colaborarea.

4.Contabilitatea multor firme poate fi tinuta foarte usor de acasa daca esti specialista in domeniu.

5.Distribuitor de produse cosmetice, sunt multe firme pe piata care promit un bonus destul de mare celor care le vand produsele. Daca doresti bani de buzunar si produse cosmetice mai ieftine, nici acest job nu este unul de trecut cu vederea.

Gaseste solutia potrivita pentru tine si familia ta, si nu te complace. Fii creativa si indrazneste lucruri mari, incepe propriile proiecte si cu multa rabdare si perseverenta vei reusi.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Sinsay - Poseta - Auriu
Shop Ele.rochevron_right