5 motive pentru a-ti promova afacerea online

5 motive pentru a-ti promova afacerea online
  calendar_month        
Fie ca esti liber profesionist, angajat sau antreprenor ai nevoie de promovare - promovarea ta sau a companiei tale.

De ce ai nevoie de promovare? Pentru a-ti gasi un job mai bun, clienti sau parteneri. Exista diverse metode prin care poti face acest lucru.

Mergem la intalniri de networking, la conferinte si seminarii, suntem prezenti pe retelele sociale sau pur si simplu incercam sa facem bine ceea ce ne defineste din punct de vedere professional.

Pana aici totul este simplu si corect. Totusi, de ce sa punem accent pe prezenta in mediul online?


1. Peste 7 milioane de romani acceseaza internetul lunar, iar 55% dintre acestia sunt din Bucuresti. Este un mediu excelent de a pastra legatura cu fostii colegi, sa iti faci noi relatii sau pur si simplu sa fii aproape de prieteni.

2. 89% dintre utilizatori folosesc internetul zilnic sau aproape zilnic. De ce? Pentru ca isi pot gasi informatiile necesare atat din punct de vedere profesional cat si social. De aici afli si la ce film poti merge,dar si ce noutati mai apar in domeniul tau de activitate;

3. Internautul roman este de varsta tanara (20-45 ani), foarte prezent in luarea deciziei de cumparare a diverselor bunuri, ca decidenti sau codecidenti aA€A" de aici si interesul firmelor angajatoare de a aA€ArecrutaaA€At de pe retelele sociale sau site-urile de specialitate. Au posibilitatea de a vedea comportamentul si profilul social al unui candidat.

4. 72% din utilizatorii de internet cauta informatii din domeniul lor de activitate si citesc stiri online. Fa astfel incat tu/firma ta sa faci parte din informatia de calitate pe care o va gasi online. Scrie articole, comenteaza si implica-te in discutiile de pe linkedin si facebook. In plus, chiar tu poti beneficia de abundenta de informatii din mediul online- sunt usor de gasit, gratuite si unele iti permit si interactivitatea cu cei care o ofera.

5. 29% din cei ce cauta informatii despre un produs/serviciu online, l-au si achizitionat. Ceea ce inseamna ca o parte din comertul traditional se muta pe internet. Faci economie de timp si bani cumparand de la magazinele online, mai ales ca oferta este foarte generoasa iar sisteme sunt foarte sigure!

Sursa: www.catalog-cursuri.ro

Recomandari

Newsletter Ele.ro

roakru selfmade
  • person

    "zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right