Amway a deschis portile Centrului de Afaceri

Amway a deschis portile Centrului de Afaceri
  calendar_month        
Amway, una dintre cele mai mari companii de vanzari directe din lume, cu vanzari globale de 10,9 miliarde de dolari in 2011, schimba sediul si isi deschide noul Centru de Afaceri din Bucuresti.

Amway Romania deschide portile Centrului de Afaceri din Bucuresti, un concept modern dedicat intreprinzatorilor privati, parteneri ai companiei. Centrul se intinde pe o suprafata de 600 m2 si este structurat in trei zone: spatiul destinat discutiilor de afaceri, spatiul comercial de unde intreprinzatorii pot achizitiona produsele din portofoliul Amway si o sala de training dotata cu tehnologie de ultima generatie. Centrul asigura, astfel, organizarea cursurilor de dezvoltare profesionala si a sesiunilor de prezentare a produselor sustinute de consultanti Amway specializati. Noul centru se aliniaza standardelor Centrelor de Afaceri deschise de Amway si in alte orase din Europa precum Viena, Londra, Istanbul si Munchen.

Investitia Amway Romania se ridica la 370.000 USD si include, pe langa Centrul de Afaceri, dotarile din noul sediu al companiei, situat in Bucuresti, precum si o noua platforma online www.amway.ro care permite o interactiune performanta a intreprinzatorilor Privati si clientilor cu compania si produsele sale.

Obiectivul principal care a stat la baza investitiei strategice de 370.000 USD este de a oferi distribuitorilor nostri un spatiu profesionist in care pot veni cu clientii sau partenerii lor, pentru a le prezenta compania, modelul de afaceri Amway si posibilitatea de a achizitiona oricare dintre cele peste 450 de produse din portofoliul nostru. Acest Centru de Afaceri, impreuna cu noul website reprezinta instrumente de lucru extrem de performante pentru partenerii nostri, a declarat Ioana Enache, Director General Amway Romania.

De peste 50 de ani Amway incurajeaza la nivel global initiativa, spiritul antreprenorial, competitivitatea, oferind partenerilor sai un model de afaceri de succes, cu acces la formare continua in domeniul marketing-ului si vanzarilor. Amway Romania pune la dispozitia celor peste
40.000 de intreprinzatori si clienti, un portofoliu de produse inovative pentru frumusete, nutritie si ingrijirea locuintei, toate avand la baza investitii importante in cercetari stiintifice.
54361.jpg


Despre Amway

Cu vanzari globale de 10,9 miliarde dolari in 2011, Amway (www.amway.com) este una dintre cele mai mari companii de vanzari directe din lume. Fondata in 1959 si avand sediul in Statele Unite (Ada, Michigan), Amway ofera produse de consum si oportunitati de afaceri in peste 80 de tari si teritorii din intreaga lume, prin intermediul a peste 3 milioane de intreprinzatori Privati.

Marcile cu cele mai mari vanzari ale Amway sunt NUTRILITE, marca nr. 1 in lume de vitamine si suplimente alimentare*, lider in categoria de nutritie, cu vanzari de aproape 4,7 miliarde USD in 2011; ARTISTRYTM, una dintre primele cinci marci din lume de produse premium pentru ingrijirea tenului** si eSpringTM cea mai bine vanduta marca de sisteme de tratare a apei "la punctul de utilizare" ("in bucatarie") si a doua cea mai bine vanduta marca de sisteme de tratare a apei pentru uz casnic din lume***.

Despre Amway Romania

Cu sediul central in Bucuresti, Amway Romania si-a inceput activitatea in anul 1997. Amway Romania ofera in prezent peste 450 de produse de inalta calitate celor peste 40.000 de Intreprinzatori Privati si clienti din intreaga tara.
*Sursa Euromonitor International Limited; Vitamins and Dietary Supplements, World, Retail Value RSP, 2010.

**Sursa Euromonitor International Limited; Beauty; and Personal Care 2011, premium cosmetics and premium skincare category and subcategory; global 2010 value RSP.

*** Sursa: pe baza studiului Verify Markets privind vanzarile globale in 2009

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Tristete
  • person

    "love isn't finding someone you can live with;it's finding someone you can't live without..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right