Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara

Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara
  calendar_month        
Despre Art Studio

Art Studio Bucuresti iti ofera mai mult decat un loc de munca intr-un studio videochat profesionist. Este locul care iti poate oferi siguranta financiara, stabilitate si confort, totul conform cu legile impuse pe piata muncii. Jobul de model de videochat la Art Studio imbina armonios tainele conversatiei cu tainele seductiei, avand in prim plan oglindirea perfecta a femeii independente si moderne. In functie de atuurile lor, modelele de videochat pot opta pentru categoria Non Adult, unde atuul principal este arta conversatiei, ori pentru categoria videochat Adult, unde arta conversatiei si arta seductiei sunt aspectele primordiale ce se impletesc exemplar. Designul modern al locatiei, impreuna cu mediul de lucru relaxant si dotarile elegante fac din Art Studio a doua casa pentru orice tanara ambitioasa. Investitia in permanenta in decoruri moderne, in echipamente profesionale de ultima generatie care garanteaza o calitate impecabila a imaginii si a sunetului, ca de altfel, in cea mai buna echipa de specialisti tehnici, face ca totul sa mearga corespunzator 24/24.

Bonusuri de angajare

Seriozitatea este cea care a pozitionat Art Studio in topul studiourilor de videochat din Bucuresti. Art Studio ofera fiecarei tinere aflate la inceput de drum posibilitatea de a castiga usor si rapid sume mari de bani, intr-un cadru sigur si placut. Si cum unele dintre cele mai puternice motivatii in videochat sunt recompensele financiare, fiecare model primeste garantat un bonus de angajare la studio in valoare de 200$, pe loc, la semnarea contractului de colaborare. Toate modelele care calca pragul studioului sunt intampinate cu bonusuri materiale atractive ce constau in 70% din incasari bonus de angajare in prima luna, plus un bonus substantial pentru fiecare nou model angajat prin recomandarea acestora. Bonusurile acordate modelelor se cumuleaza si se acorda la salariu.

Castiguri medii lunare

Indiferent de rezultatele modelului, in perioada de acomodare din primele 3 luni, Art Studio ii garanteaza acestuia un venit minim substantial situat in jurul sumei de 1500$ - 2000$, in functie de implicarea sa ca model de videochat si de timpul petrecut online. Ca incepatoare, modelul va putea beneficia de un venit minim de 1000$ lunar, insa, odata cu experienta acumulata, cresc si veniturile. Modelele cu experienta in domeniu ajung sa castige cu usurinta chiar si 3000$ - 10000$ lunar, in timp ce un model dedicat timpului petrecut online poate ajunge la sume de peste 30.000$ in fiecare luna. Totodata, in functie de randamentul dat si de incasarile realizate pe site-urile de videochat, modelul de videochat va primi un comision prin care ii sunt rasplatite implicarea si ambitia de a fi in topul castigurilor la Art Studio. Studioul de videochat asigura garantia orelor lucrate, plata fiind facuta de fiecare data la timp, intotdeauna in conturi deschise pe numele modelelor.

Locatia Studioului

Un studio videochat profesionist din Bucuresti nu poate avea decat o locatie pe masura. Printre cele mai cautate studiouri de videochat din capitala, pe primul loc sunt cele amplasate ultracentral. Acestea sunt cele care pun la dispozitia modelului aparatura de ultima generatie, camere tematice, si fac forme legale de angajare. Amplasat intr-o zona ultracentrala, in Piata Unirii, Art Studio are acces la mijloace de transport in comun, pentru a facilita deplasarea din orice zona a capitalei. Studioul de videochat ofera modelelor sale un spatiu de lucru ultramodern si zeci de camere tematice, in pas cu ultimele tendinte, menite sa le asigure un confort si un mediu placut de munca care sa le stimuleze dorinta de castiguri substantiale. Locatia de vis cu camere luxoase si o echipa de profesionisti care investeste constant in dezvoltarea lor personala fac orice model sa se simta rasfatat, dorit si puternic.

Avantajele colaborarii cu Art Studio Bucuresti

Art Studio Bucuresti castiga increderea modelelor sale prin avantajele oferite inca din primele zile de angajare. Confidentialitatea este deplina, iar locul de munca este plin de satisfatii si realizari materiale. Contractul legal, locatia de vis cu dotari ultramoderne si camere luxoase, comisioanele progresive, premiile si bonusurile lunare, training-urile de specialitate, asistenta tehnica 24/24 ore, sedintele foto si video gratuite sunt doar cateva din beneficiile jobului de model videochat in cadrul unui studio profesionist. Acesta isi poate organiza singur programul de lucru preferat, si poate opta pentru categoria adult sau non adult, castigand sume frumoase de bani fara a se folosi neaparat de nuditate. Modelele Art Studio au optiunea de a lucra la sediul studioului de lux, cu dotari ultramoderne, alaturi de o echipa profesionista, sau de acasa (pentru modelele care nu pot ajunge la studio). Pe langa trainingul de specialitate si sfaturile pretioase pentru imbunatatirea imaginii in fata camerei, si implicit, cresterea rapida a castigurilor, Art Studio ofera tinerelor din provincie cazare in apartamente de lux, intr-o zona exclusivista a orasului, usor accesibila din orice zona a Bucurestiului, la doar cativa pasi de studio.
Recomandari