Foto: Cine sunt mosternitoarele celor mai mari averi din Romania

Foto: Cine sunt mosternitoarele celor mai mari averi din Romania
  calendar_month        
Mostenitoarele celor mai mari averi din Romania s-au nascut sub o stea norocoasa. Gratie parintilor antreprenori care au reusit sa acumuleze un tezaur veritabil in timpul vietii, fiicele acestora au un viitor placat cu aur, in care grija zilei de maine este un concept pe care nu l-au cunoscut vreodata.

Chiar si asa, majoritatea dintre acestea au continuat traditia familiei , aceea de a face bani frumosi din afaceri profitabile.


Exemplele de mai jos nu se refera la mostenitoarele care se straduiesc sa risipeasca averi, ci urmase cu nume celebru care apar discret in viata publica si au fost educate pentru succes. Ele nu apar in scandaluri mondene sau in paginile revistelor pentru adulti, insa par ca le calca pe urme parintilor pe plan profesional.

Autor: Adelina Dobrin

78075.jpg


1. Camelia Voiculescu
Camelia Voiculescu, fiica fondatorului trustului Intact Dan Voiculescu, a absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti si s-a angajat ca producator TV al postul de televiziune Antena 1.

In perioada 2002-2003, a devenit treptat vicepresedinte, presedinte si CEO al canalului TV, iar acum ocupa functia de presedinte al intregului grup media. Discreta si dedicata muncii sale, Camelia refuza sa apara in public, chiar daca ea este cea care coordoneaza una dintre cele mai mari platforme media din Romania.

In afara de aceasta activitate, fiica fostului politician detine si companii din zona FMCG si servicii directe care apartin societatii Grivco.

Anul trecut, Camelia a decis sa investeasca aproximativ 100.000 de euro intr-o scoala media, Intact Media Academy.54371.jpg


2. Ioana Sucu
Chiar daca este una dintre mostenitoarele imperiului Mobexpert, Ioana Sucu (23 de ani) a inceput sa castige proprii bani de la varsta de 17 ani, ca vanzatoare.

Ioana detine restaurantul "The Library" din incinta Mobexpert si refuza ideea de a fi intretinuta. Dupa un succes notabil in calitate de manager de local, Ioana si-a deschis si o firma de organizari evenimente si se pregateste intens pentru a imbratisa o cariera de avocat.

Foto: revistatango.ro78074.jpg


3. Teodora, Alexandra si Cristina Becali
Fiicele latifundiarului Gigi Becali, Teodora (17 ani), Alexandra (16 ani) si Cristina (13 ani) au intrat deja in posesia unui palat de 3.300 de metri patrati din Bucuresti si vor ramane cu o avere impresionanta ca mostenire de la tatal lor instarit.

In ciuda posibilitatilor financiare remarcabile, cele trei domnisoare sunt educate foarte strict, din toate punctele de vedere. Teodora si Alexandra sunt eleve eminente ale Liceului "I.L. Caragiale" din Bucuresti, profesorii si colegii avand numai cuvinte de lauda la adresa lor.

Fetele il fac mandru pe Gigi Becali, care abia asteapta sa predea urmaselor afacerile imobiliare si actiunile din fotbal la momentul potrivit.

Foto: libertatea.ro78076.jpg


4. Alexandra Copos
Fiica lui George Copos are 28 de ani si studii remarcabile. A absolvit la Universitatea Princeton din SUA si masteratul la Harvard, urmand sa preia imperiul afacerilor tatalui sau in industria hoteliera, imobiliare si panificatie.Momentan isi plateste studiile lucrand la firma de consultanta manageriala McKinsey&Company si primind finantare de la holding-ul detinut de tatal sau, ANA, pe care il va conduce incepand cu anul 2013.

foto: realitatea.ro78073.jpg


5. Alma Sarbu
Fiica cea mare a fondatorului trustului Media Pro, Alma Sarbu, a dovedit ca nu este doar "fata lui tata".

Alma a profesat in SUA, este producatoarea filmului de succes "Nasa" si a produs deja 7 lungmetraje, urmand sa isi continue cariera fara sa se foloseasca de numele tatalui sau.

Foto: realitatea.ro

Recomandari

Newsletter Ele.ro

../////
  • person

    "a￯n incona￯tient, nimic nu ia sfa￯ra￯it, nimic nu trece, nimic nu se uita￯."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right