Leadership Education isi numara bobocii

Leadership Education isi numara bobocii
  calendar_month        
Pentru aceia dintre dumneavoastra carora notiunea de lider nu le este straina, fundatia LEADERS pregateste, atat pentru studentii, cat si pentru masteranzii din Bucuresti, noi traininguri in leadership si sesiuni cu lideri renumiti.

Programul se va desfasura in incinta Academiei de Studii Economice, sala 2013, in perioada 2 - 30 noiembrie 2010.

Inscrierile se realizeaza in perioada 1 - 25 octombrie online pe www.leadershipeducation.ro si sunt gratuite, limita participantilor fiind 100 de locuri.

Organizatia detine un palmares impresionat de recomandari, traininguri de real succes si investitie sustinuta in educatie. Aflata la a III-a editie, Leadership Education, vizeaza transmiterea informatiilor legate de practica leadershipului autentic catre studenti, constientizarea notiunii de leadership si dezvoltarea unei atitudini proactive si perseverente in ceea ce priveste schimbarea societatii romanesti.

Pe durata programului seminariile vor fi sustinute de traineri din cadrul Ascendis, fiind parcurse module precum: Bazele leadershipului, Comunicarea liderului, Inteligenta emotionala, Managementul timpului si Influenta. Speakeri renumiti ai mediului de business vor lua parte la acest program, lideri ai societatii actuale, gata sa preia cuvantul si sa revigoreze sistemul educational romanesc. Printre invitati se numara: Stephen van Groningen - Presedinte si CEO Raiffeisen Bank Romania, Adrian Olteanu - CEO Flanco si Mircea Tudor - Inventator si CEO MB Telecom.

Leadership Education este un proiect dezvoltat de Fundatia LEADERS, avand ca partener principal Raiffeisen Romania. Alaturi de ei sunt acum si alte organizatii ce le-au urmat exemplul, parteneri educationali precum: Academia de Studii Economice din Bucuresti, compania de training si consultanta Ascendis si Benq Romania.

LEADERS Romania este o organizatie devotata promovarii conceptului de leadership in Romania si dezvoltarii unor tineri responsabili, capabili si inovatori, care isi vor coordona activitatile spre evolutia tuturor membrilor societatii. Printre cele mai importante initiative ale LEADERS Romania se numara seria de evenimente Leadership Autentic, Leadership School, Leadership Academy si The Leadership Center.

Pentru mai multe informatii accesati site-ul www.leadershipeducation.ro , tel 021 311 09 46.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Paris Hilton, scumpa la vorba
  • person

    ""femeile sunt facute sa fie iubite, nu intelese" - oscar wilde"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right