`Managementul Proprietatii Intelectuale` - seminar, Romania 2012

`Managementul Proprietatii Intelectuale` - seminar, Romania 2012
  calendar_month        
Ce se va intampla atunci cand vei avea urmatoarea idee geniala si originala, cum o vei proteja? Cum poti sa-i determini valoarea reala, si sa o exploatezi asa cum se cuvine?

Cum faci fata provocarilor determinate de lansarea noilor tehnologii in media, comunicatii, tehnica, productie, si aproape in orice domeniu care are legatura cu afacerea ta?Pentru raspunsuri la toate acestea, dar si pentru a descoperi in discutiile care vor avea loc, cat si in prezentarile de studii de caz, multe alte intrebari, puteti participa in data de 18 octombrie la aA€AManagementul Proprietatii IntelectualeaA€A Seminar Romania 2012.

Evenimentul se va desfasura la Hotel Double Tree**** by Hilton, Bucuresti, in data de 18 octombrie 2012, intre orele 10.00 aA€A" 17.00, conform agendei prezentate mai jos.

Participantii se vor putea astfel informa, asupra ultimelor noutati referioare la implicatiile legale si economice ale proprietatii intelectuale, in toate ariile lor de business. De asemenea, vor putea afla cum isi pot imbunatati si optimiza rezultatele afacerii, folosind si protejand asa cum se cuvine aceasta resursa practic inepuizabila.

Pentru cele mai multe companii, proprietatea intelectuala a devenit o resursa esentiala in business, o resursa care genereaza rezultate financiare reale, palpabile, si de o valoare din ce in ce mai ridicata . Este exploatata in cele mai diverse domenii, de la generarea, producerea si lansarea celor mai noi tehnologii, care devin la randul lor resurse de business, pana la practic orice activitate creativa, artistica sau tehnica. De aceea, pot participa la acest workshop avocati, consilieri juridici, oameni de afaceri, directori executivi din companii, cat si multi altii, domeniile in care proprietatea intelectuala este implicata neavand practic o lista finita.

AGENDA:

9.30 aA€A" 10.00 Inregistrarea participantilor & welcome coffee

10.00 aA€A" 10.10 Introducere eveniment aA€A" Adriana Petrescu
10.10 aA€A" 11.00 Anca Buta Musat, Partner aA€A Musat & Asociatii aA€A
11.00 aA€A" 12.00 Elisabeta Cleps aA€A" Sef Birou Directia Brevete de Inventie OSIM
aA€A" aA€A Drepturile de proprietate industriala in lumea afacerilor aA€At

12.00 aA€A" 13.00 Dejun / networking

13.00 aA€A" 13.45 Niels Schnecker, Senior Managing Partner @ Schnecker van Wyk & Pearson
13.45 aA€A" 14.30 Gabriela Milcev, Avocat Consilier in proprietatea intelectuala, Allegra aA€A" aA€A Idei care pot fi, si idei care nu pot fi protejate aA€At.
14.30 aA€A" 15.30 Ioana Badescu, Partner Apex Team aA€A" aA€A Proprietatea intelectuala, implicatii contabile si fiscale aA€A
15.30 - 16.30 Adriana Petrescu aA€A" aA€A Exista psihologia proprietatii intelectuale ? aA€A
16.30 aA€A" 17.00 Ciprian Grecu, Managing Partner Nomenius

Taxa de participare : 500 lei plus TVA

Reduceri :
15 % pentru inscriere rapida si plata pana in data de 10 octombrie
5 % pentru 2 persoane din cadrul aceleiasi companii.

Parteneri : aA€ASchnecker van Wyk &PearsonaA€At, aA€AAllegraaA€At, aA€AApex TeamaA€At, aA€ANomeniusaA€At, aA€AMusat si AsociatiiaA€At, aA€AHemingwayaA€At

Partener strategic : Editura JuridicaPentru detalii suplimentare si inscriere rapida :

Alexandru Baltat
alexandru.baltat@revistatrend.ro

0749 056 581
0726 824 784

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right