10 scuze sa te invoiesti de la munca

10 scuze sa te invoiesti de la munca
  calendar_month        
Nu trebuie sa-ti fie rusine sa te invoiesti uneori de la munca, mai ales ca in zilele noastre se poate lucra foarte usor si de la distanta, cu ajutorul tehnologiilor moderne. Iata cateva scuze bune pentru a lipsi de la serviciu!

1. Mi-am castigat o zi libera

Nimeni nu poate contrazice performanta. Vino la serviciu cu o ora mai devreme sau stai peste program timp de o saptamana sau doua, apoi negociaza o zi libera.

2. Vizitez un client

Daca ai un job ce implica intalniri cu clienti, nimic mai usor! Atentie: intalneste-te cu clientul, nu-ti minti seful! Chiar daca v-ati intalnit doar sa stati la o cafea...

3. Am o programare la doctor

Aceasta scuza te scapa de munca cel putin o jumatate de zi. Fa-ti programarea dimineata sau dupa-amiaza, sa spunem pe la ora 3. Astfel poti sa pleci de la serviciu la 2:30 si sa ajungi acasa pe la 4. Ziua scurta de munca te va ajuta sa-ti reincarci bateriile, mai ales daca o programezi si intr-o vineri dupa-amiaza!

4. Am crampe menstruale

Subiectul este atat de intim, incat cine te poate refuza sau contrazice? Barbatii habar n-au despre ce e vorba, iar femeile din birou vor empatiza cu tine.

5. Lucrez de acasa

Aceasta este o metoda excelenta pentru a te mai relaxa, daca si job-ul iti permite. Desi vei munci, in general treaba se termina acasa mai repede decat la serviciu.

6. Am un deces in familie

Nu folosi niciodata aceasta scuza daca nu este adevarata! Daca se intampla sa gresesti si sa-i spui sefului ca ti-a murit mama de doua ori, acesta isi va pierde de tot increderea in tine.

7. Sunt prea somnoroasa

Se poate intampla sa gresesti medicamentele si in loc sa-ti iei vitamina de seara, sa iei un somnifer. Nu poti sa te prezinti asa la serviciu!

8. Nu-mi porneste masina

Trebuie sa ti-o repari!

9. Ma doare burta

Problemele digestive sunt lucruri serioase si nimeni nu te poate condamna daca alegi sa stai acasa, aproape de toaleta proprie.

10. Am o urgenta personala

Aceasta este atat de vaga, incat rareori functioneaza. Fii mai precisa daca vrei sa-ti impresionezi seful.

Autor: Nuage

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Raiul pe Pamant
  • person

    "love isn't finding someone you can live with;it's finding someone you can't live without..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right