5 moduri prin care viata sexuala contribuie la cea profesionala

5 moduri prin care viata sexuala contribuie la cea profesionala
  calendar_month        
Implinirile din viata personala pot avea adesea un efect pozitiv in studii sau in cariera, dar sexul pare a fi cel mai puternic stimulent. O femeie satisfacuta sexual poate avea cu adevarat mai mult succes in cariera.

Iata cele mai importante 5 moduri prin care viata sexuala contribuie la cea profesionala.


Afla in ce moduri te poate ajuta viata sexuala sa-ti imbunatatesti viata profesionala si cum poate fi extrem de benefic sexul pentru cariera.

Sexul poate elimina stresul care te afecteaza la serviciu

O viata sexuala activa iti reduce nivelul de stres si te ajuta sa faci fata mai usor situatiilor tensionate sau termenelor limita la locul de munca.

Viata sexuala regulata creste nivelul de oxitocina din sange, hormon care te ajuta in lupta cotidiana cu stresul. Efecte similare poti obtine din orice contact afectuos cu partenerul. Dupa numai 20 de secunde de saruturi sau imbratisari pasionale, incepe productia hormonului ce te ajuta sa lupti cu stresul la locul de munca.

Viata sexuala creste respectul de sine

Seful pretentios sau situatiile dificile de la locul de munca iti pot afecta cu usurinta respectul de sine. Cele mai multe femei de cariera apeleaza la cumparaturi pentru a face fata sentimentelor negative, dar poti beneficia de efecte mai puternice daca faci sex cu partenerul.

Productia de dopamina este accelerata mai mult in timpul unei partide de sex decat in timpul unei partide de shopping, iar cand ai respectul de sine crescut poti lua decizii mai bune la locul de munca.

Satisfactia sexuala creste productivitatea

Studiile de specialitate au subliniat si o legatura intre satisfactia sexuala si productivitate. Viata sexuala activa te poate ajuta sa ai o productivitate sau un succes in vanzari cu peste 30% mai mare. Sexul stimuleaza chiar si creativitatea. Cand nu duci lipsa unui orgasm, poti fi de pana la 3 ori mai creativa.

In plus, cand esti satisfacuta cu adevarat sexual de partener, nivelul de multumire din viata ta poate creste la fel de mult ca in cazul unei cresteri de salariu.

Viata sexuala activa iti permite sa economisesti timp

Ajutorul oferit de sex in arderea caloriilor te poate ajuta sa economisesti timp mergand mai rar la sala. Daca faci sex de 3 ori pe saptamana, arzi anual aproape 40.000 calorii, ce reprezinta aportul caloric mediu pentru aproape 3 saptamani.

Daca totusi vrei sa mergi la sala pentru a te mentine in cea mai buna forma, caloriile arse prin 3 partide pe saptamana pot proveni dintr-un desert delicios, pe care il mananci ca rasplata la finalizarea unui proiect important sau la finalul unei zile obositoare.

Sexul te ajuta sa arati de nota 10 la locul de munca

Beneficiile sexului se extind si la modul in care arati. Stiai ca sexul creste circulatia oxigenului in organism de 4 ori? In plus, studiile de specialitate au demonstrat si ca viata sexuala activa stimuleaza productia naturala de colagen. Alaturi de aceste doua beneficii importante pentru piele, viata sexuala activa contribuie si la deschiderea porilor si curatarea impuritatilor din piele.

Nu ai nevoie de date statistice pentru a recunoaste ce rol important joaca aspectul la locul de munca. Sexul te ajuta sa arati cu adevarat la potentialul tau maxim pentru a obtine promovarea pe care ti-o doresti.

Autor: Iulia Anghel

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Ploaia
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right