5 moduri sa iti faci ziua mai buna la serviciu

5 moduri sa iti faci ziua mai buna la serviciu
  calendar_month        
Probabil ca zilele de munca nu sunt preferatele tale din saptamana, insa trebuie sa stii ca sunt anumite lucruri pe care le poti face pentru a te simti bine la birou si pentru a trece mai usor peste termenele limita, pentru taskurile in plus si peste zilele stresante in general.

Incearca sa ajungi mai devreme

La prima vedere pare sa nu fie cel mai inspirat sfat, insa daca ajungi cu 15 minute mai devreme astfel incat sa ai timp sa-ti bei cafeaua linistita si eventual sa fumezi o tigara alaturi de colegi, ziua ta va incepe mult mai bine si te vei simti mai relaxata, vei lucra mai bine si vei da mai mult randament.

Personalizeaza-ti biroul

In mod normal la birou ai tot ce iti trebuie pentru a-ti desfasura munca asa cum trebuie, insa nimic nu se compara cu senzatia ca locul respectiv iti apartine. Adu-ti o planta care te incanta, o cana in care sa bei cafea, o cutie cu ceai cu care sa te rasfeti din cand in cand.

Ia-ti pauze scurte, dar dese

Chiar daca ai multe de facut, iar sefii par sa iti dea termene limita tot mai dificile, munceste cu cap: ia-ti cat mai des puze scurte, chiar daca nu ai nevoie la toaleta, nu ai cu cine sa vorbesti la telefon sau nu iti este sete. Chiar si o simpla plimbare pana in capatul holului si inapoi te va ajuta sa iesi din starea stresanta in care ai intrat. In plus, cand te vei intoarce la birou, vei lucra mult mai bine.

Opteaza pentru aromaterapie

Achizitioneaza o lampa de aromaterapie si o esenta relaxanta (ulei de arbore de ceai sau menta) si foloseste-o din cand in cand. In mod sigur si colegii vor aprecia initiativa ta, iar in acest fel se va destinde si atmosfera din birou, facandu-te sa te simti mai bine.

Ofera-le colegilor prajiturele

Chiar daca nu este ziua ta, cumpara un platou cu fursecuri, iar dupa pauza de masa invita-i pe toti la biroul tau sau la o masa libera. 10 minute de socializare te vor face sa te simti mai bine in pielea ta, iar aprecierea colegilor si chiar a sefilor vor amplifica aceasta senzatie.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right