Colegi dificili: cel care tipa din orice

Colegi dificili: cel care tipa din orice
  calendar_month        
Cate locuri de munca, atatea personalitati ciudate!

E cel care nu face nimic, cel care te deranjeaza la fiecare 5 minute, cel care trebuie tratat cu manusi, cel care barfeste etc.

Viata intr-o firma ne pune in contact cu personalitati foarte diferite, si ne obliga sa cooperam cu colegi pe care nu i-am ales noi, la bine si la rau.

Confruntata cu aceste personalitati dificile, iata cateva sfaturi pentru a ramane zen si pentru a continua sa muncesti in conditii bune.

Iata ultima personalitate dificila din dosarul nostru:

Colegul crizat

Profil

Hiper sensibil la critici, mereu in garda: acesta este colegul crizat. Daca vrei sa-i faci o remarca, trebuie sa-ti iei inima-n dinti deoarece stii ca nu va fi usor...

Dificultate

Nu numai ca esti extrem de stresata inainte de fiecare intalnire cu acest personaj, dar ai tendinta sa-ti pastrezi gandurile si sugestiile pentru tine, pentru a evita sa declansezi furtuna.Cum scapi de el?

Comportamentul sau functioneaza de minune: isi sperie colegii, si nimeni n-are curaj sa-l deranjeze nici macar c-un fulg. Exact asta si urmareste. De aceea, nu trebuie sa pari sensibila la reactiile lui.

Poate sa tipe daca vrea, dar tu trebuie sa-i spui ce ai de spus. Nu te lasa antrenata in furia sa: fa doar remarci profesionale si constructive.Articole asemanatoare:

Colegi dificili: cel care deranjeaza in permanenta

Colegi dificili: cel care se plange tot timpul

Colegi dificili: cel care toarna minciuni sefului

Colegi dificili: cel care face glume proaste

Colegi dificili: cel care retine informatia

Recomandari