Fabrica de lideri

Fabrica de lideri
  calendar_month   update 05 Iul 2007, ora: 11:04      
"Daca actiunile tale ii inspira pe altii sa viseze mai mult, sa invete mai mult, sa faca mai mult si sa devina mai mult, atunci esti un lider" spunea John Quincy Adams.

Cosmin Alexandru, presedintele Erudio, vorbeste despre ce inseamna sa fii lider, cum se construieste brandul personal si de ce intr-o functie de conducere este nevoie de mai mult decat instinct, inspiratie si noroc.

Cursurile Erudio ofera, in opinia lui Alexandru, un tip de interactiune ce permite fiecarui lider sa se descopere si sa se puna in valoare, intr-un fel care ii foloseste foarte mult atat in viata profesionala, cat si in cea personala. Toate acestea, in schimbul unei sume care inseamna mai putin decat salariul lunar al unui top manager, 4500 de euro.

Managerii marilor companii au posibilitatea de a-si dezvolta abilitatile de leader avandu-i ca profesori pe Robert Turcescu, Horia Roman Patapievici, Oana Pelea sau Ioana Parvulescu, in cadrul unor cursuri ce imbina lumea culturala cu cea a afacerilor.

Alexandru considera ca nu poti conduce cu adevarat o afacere daca nu inveti sa-ti stapanesti intr-o oarecare masura emotiile, daca nu stii sa citesti emotiile celorlalti si ca trebuie sa tii cont ca tot timpul te afli in fata unui public, intern sau extern.

Domeniile si ariile de competenta profesionala sunt foarte diverse, cursurile fiind personalizate la nivelul structurii sale de personalitate si a obiectivelor de dezvoltare pe care fiecare manager si le doreste atinse.

Majoritatea timpului este dedicata exercitiilor, interactiunii si participarii fiecarui cursant la fiecare etapa a programului.

Printre absolventii cursurilor Erudio se numara Dan Damian - Director General Ciel Romania, Ioana Iordache - CEO Leo Burnett, Mircea Tiplea - CFO Coca Cola HBC, Dana Untescu - Director Regional HR Xerox CEE, Turcia, Egipt si Israel, Adrian Pop - Partener si Director Executiv Agora Media.

Recomandari